-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 651.6 קק״ל 2606.5 קק״לפחמימות 89.4 גרם 357.5 גרםשומן 17.5 גרם 70.1 גרםנתרן 158.9 מ״ג 635.5 מ״גחלבון 10.5 גרם 41.9 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 11.3 גרם 45.0 גרםכולסטרול 51.5 מ״ג 205.8 מ״גסידן 320.5 מ״ג 1282.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 30.9 מ״ג 123.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות652
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 651.6 קק״ל 2606.5 קק״לפחמימות 89.4 גרם 357.5 גרםשומן 17.5 גרם 70.1 גרםנתרן 158.9 מ״ג 635.5 מ״גחלבון 10.5 גרם 41.9 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 11.3 גרם 45.0 גרםכולסטרול 51.5 מ״ג 205.8 מ״גסידן 320.5 מ״ג 1282.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 30.9 מ״ג 123.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״גסגור
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 652 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה פטוצ’יני
-
50 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
100 גרם גראנה פדנומגוררת
אופן הכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים כוס ממי הפסטה בצד.
2. בקערה שמים את החמאה (אפשר גם יותר מ-50 גרם). כשהפסטה מוכנה שמים אותה על החמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
3. מוסיפים כל פעם קצת גרנה פדנו עד שהיא נמסה והופכת לרוטב.
4. מוסיפים עוד גרנה פדנו ושופכים כל פעם קצת ממי הפסטה. מערבבים היטב עד שהכל הופך לרוטב קרמי ומגישים.
אופן הכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים כוס ממי הפסטה בצד.
2. בקערה שמים את החמאה (אפשר גם יותר מ-50 גרם). כשהפסטה מוכנה שמים אותה על החמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
3. מוסיפים כל פעם קצת גרנה פדנו עד שהיא נמסה והופכת לרוטב.
4. מוסיפים עוד גרנה פדנו ושופכים כל פעם קצת ממי הפסטה. מערבבים היטב עד שהכל הופך לרוטב קרמי ומגישים.
תגובות (2)
להוסיף שום יכול להוסיף או לגרוע?
שום במידה יכול רק לשפר 🙂