-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 318.7 קק״ל 1274.7 קק״לפחמימות 57.3 גרם 229.1 גרםשומן 6.6 גרם 26.4 גרםנתרן 217.0 מ״ג 867.9 מ״גחלבון 9.3 גרם 37.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.1 מ״ג 84.2 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 590.1 מ״ג 2360.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות319
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 318.7 קק״ל 1274.7 קק״לפחמימות 57.3 גרם 229.1 גרםשומן 6.6 גרם 26.4 גרםנתרן 217.0 מ״ג 867.9 מ״גחלבון 9.3 גרם 37.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.1 מ״ג 84.2 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 590.1 מ״ג 2360.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 319 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זיתאפשר גם 3
-
6 שיני שום
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
4 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
-
1 קורט מלח דק
-
200 גרם רסק עגבניות
-
1 גליל גבינת עיזים
-
1 אריזה פסטה ספגטיאו איזו פסטה שרוצים
אופן הכנה
- מחממים בסיר את שמן הזית, השום ואת שבבי הצ’ילי היבש.
- מבשלים עד שהשום עשוי אבל לא שרוף, ומוסיפים את העגבניות.
- מוסיפים מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך חצי שעה.
- מועכים את העגבניות עם מועך תפוחי אדמה ומוסיפים את רסק העגבניות.
- מערבבים עד למרקם אחיד. ניתן להוסיף קצת מים אם הרוטב סמיך מדי.
- מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד שהגבינה נמסה ונטמעת ברוטב. ניתן לטחון בשלב זה את הרוטב באמצעות בלנדר מוט כדי להגיע למרקם חלק יותר.
- טועמים ומוסיפים צ’ילי או מלח במידה וחסר.
- מבשלים בסיר נפרד את הפסטה דקה פחות ממה שכתוב על האריזה.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לסיר של הרוטב.
- מערבבים את הפסטה והרוטב.
אופן הכנה
- מחממים בסיר את שמן הזית, השום ואת שבבי הצ’ילי היבש.
- מבשלים עד שהשום עשוי אבל לא שרוף, ומוסיפים את העגבניות.
- מוסיפים מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך חצי שעה.
- מועכים את העגבניות עם מועך תפוחי אדמה ומוסיפים את רסק העגבניות.
- מערבבים עד למרקם אחיד. ניתן להוסיף קצת מים אם הרוטב סמיך מדי.
- מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד שהגבינה נמסה ונטמעת ברוטב. ניתן לטחון בשלב זה את הרוטב באמצעות בלנדר מוט כדי להגיע למרקם חלק יותר.
- טועמים ומוסיפים צ’ילי או מלח במידה וחסר.
- מבשלים בסיר נפרד את הפסטה דקה פחות ממה שכתוב על האריזה.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לסיר של הרוטב.
- מערבבים את הפסטה והרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
היי! ניסיתי את המתכון והטעם יצא ממש טעים, אבל זה יצא לי סמיך מאוד, ברמה שלא הצלחתי לגמרי לערבב את הפסטה בפנים, הפתרון הוא להוסיף מים? ואם כן באיזה שלב?
היי 🙂 אפשר להוסיף מים לפני שמוסיפים את הגבינה.
נראה מדהים! רוצה להכין, אבל לא אוהבת את הטעם של גבינת עיזים.. איזו עוד גבינה תתאים פה ותיתן את אותו מרקם?
היי! יכולה לנסות להשתמש בגבינת משולשים מותכת במקום 🙂