-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 463.9 קק״ל 3247.2 קק״לפחמימות 58.7 גרם 411.1 גרםשומן 17.1 גרם 119.9 גרםנתרן 730.8 מ״ג 5115.9 מ״גחלבון 17.3 גרם 121.1 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 21.5 גרםשומן רווי 7.8 גרם 54.6 גרםכולסטרול 29.6 מ״ג 207.5 מ״גסידן 240.3 מ״ג 1681.9 מ״גברזל 2.0 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 238.7 מ״ג 1670.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 12.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות464
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 463.9 קק״ל 3247.2 קק״לפחמימות 58.7 גרם 411.1 גרםשומן 17.1 גרם 119.9 גרםנתרן 730.8 מ״ג 5115.9 מ״גחלבון 17.3 גרם 121.1 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 21.5 גרםשומן רווי 7.8 גרם 54.6 גרםכולסטרול 29.6 מ״ג 207.5 מ״גסידן 240.3 מ״ג 1681.9 מ״גברזל 2.0 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 238.7 מ״ג 1670.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 12.6 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 464 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
30 גרם חמאה
-
4 שיני שוםפרוסות דק דק
-
1 חבילה עלי תרד
-
100 גרם גבינת קשקבלמגורדת
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
50 גרם גבינת פטה 16%מגורדת
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר את המרכיבים היבשים ואז מוסיפים שמן זית ואת המים בהדרגה.
- לשים במשך 5 דקות עד שהבצק מתגבש ולא דביק. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים במשך שעה.
- מכינים את המילוי: במחבת על כיריים שמים חמאה, מוסיפים את שיני השום הפרוסות דק דק ואת התרד.
- מבשלים עד שהתרד מצטמצם ואז סוחטים את הנוזלים.
- נותנים לתערובת להתקרר ומוסיפים את הגבינות הקשות.
- כשהבצק תפח, מחלקים אותו לעיגולים במשקל 90-100, מכדררים לכדורים ונותנים להם לנוח עוד רבע שעה.
- לאחר מכן בעזרת מערוך, משטחים את העיגולים לבצק דק, במרכזם מניחים את המילוי שלנו, מקפלים פנימה לצורת כדור ומועכים עם שורש כף היד לצורת פיתה.
- מחממים מחבת עם קצת שמן זית, מניחים את הפיתה, מועכים עוד קצת וסוגרים עם המכסה. כשמתקבל צבע יפה, הופכים. וזהו, מוכן!
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר את המרכיבים היבשים ואז מוסיפים שמן זית ואת המים בהדרגה.
- לשים במשך 5 דקות עד שהבצק מתגבש ולא דביק. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים במשך שעה.
- מכינים את המילוי: במחבת על כיריים שמים חמאה, מוסיפים את שיני השום הפרוסות דק דק ואת התרד.
- מבשלים עד שהתרד מצטמצם ואז סוחטים את הנוזלים.
- נותנים לתערובת להתקרר ומוסיפים את הגבינות הקשות.
- כשהבצק תפח, מחלקים אותו לעיגולים במשקל 90-100, מכדררים לכדורים ונותנים להם לנוח עוד רבע שעה.
- לאחר מכן בעזרת מערוך, משטחים את העיגולים לבצק דק, במרכזם מניחים את המילוי שלנו, מקפלים פנימה לצורת כדור ומועכים עם שורש כף היד לצורת פיתה.
- מחממים מחבת עם קצת שמן זית, מניחים את הפיתה, מועכים עוד קצת וסוגרים עם המכסה. כשמתקבל צבע יפה, הופכים. וזהו, מוכן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)