רקע בוש

פיתות ממולאות תרד וגבינות על מחבת

פיתות על מחבת ממולאות בתרד וגבינות, שלא תרצו להפסיק להכין או לאכול. מושלמות לבראנץ' בשבת בבוקר או ארוחת ערב מושקעת
פיתות על מחבת ממולאות בתרד וגבינות, שלא תרצו להפסיק להכין או לאכול. מושלמות לבראנץ' בשבת בבוקר או ארוחת ערב מושקעת
  • דניאל עמית
  • 10K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.9 קק״ל 3247.2 קק״ל
    פחמימות 58.7 גרם 411.1 גרם
    שומן 17.1 גרם 119.9 גרם
    נתרן 730.8 מ״ג 5115.9 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 121.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 54.6 גרם
    כולסטרול 29.6 מ״ג 207.5 מ״ג
    סידן 240.3 מ״ג 1681.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 238.7 מ״ג 1670.9 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.9 קק״ל 3247.2 קק״ל
    פחמימות 58.7 גרם 411.1 גרם
    שומן 17.1 גרם 119.9 גרם
    נתרן 730.8 מ״ג 5115.9 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 121.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 54.6 גרם
    כולסטרול 29.6 מ״ג 207.5 מ״ג
    סידן 240.3 מ״ג 1681.9 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 238.7 מ״ג 1670.9 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
אוכל ערבי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר את המרכיבים היבשים ואז מוסיפים שמן זית ואת המים בהדרגה.
  2. לשים במשך 5 דקות עד שהבצק מתגבש ולא דביק. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים במשך שעה.
  3. מכינים את המילוי: במחבת על כיריים שמים חמאה, מוסיפים את שיני השום הפרוסות דק דק ואת התרד.
  4. מבשלים עד שהתרד מצטמצם ואז סוחטים את הנוזלים.
  5. נותנים לתערובת להתקרר ומוסיפים את הגבינות הקשות.
  6. כשהבצק תפח, מחלקים אותו לעיגולים במשקל 90-100, מכדררים לכדורים ונותנים להם לנוח עוד רבע שעה.
  7. לאחר מכן בעזרת מערוך, משטחים את העיגולים לבצק דק, במרכזם מניחים את המילוי שלנו, מקפלים פנימה לצורת כדור ומועכים עם שורש כף היד לצורת פיתה.
  8. מחממים מחבת עם קצת שמן זית, מניחים את הפיתה, מועכים עוד קצת וסוגרים עם המכסה. כשמתקבל צבע יפה, הופכים. וזהו, מוכן!

    פיתות ממולאות בתרד וגבינות על מחבת
    פיתות ממולאות בתרד וגבינות על מחבת. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody