-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 371.3 קק״ל 1485.1 קק״לפחמימות 31.5 גרם 125.9 גרםשומן 8.1 גרם 32.5 גרםנתרן 2701.1 מ״ג 10804.3 מ״גחלבון 36.4 גרם 145.5 גרםסיבים תזונתיים 18.4 גרם 73.6 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 385.0 מ״גסידן 314.2 מ״ג 1256.8 מ״גברזל 7.3 מ״ג 29.3 מ״גאשלגן 2108.5 מ״ג 8433.9 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות371
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 371.3 קק״ל 1485.1 קק״לפחמימות 31.5 גרם 125.9 גרםשומן 8.1 גרם 32.5 גרםנתרן 2701.1 מ״ג 10804.3 מ״גחלבון 36.4 גרם 145.5 גרםסיבים תזונתיים 18.4 גרם 73.6 גרםשומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 385.0 מ״גסידן 314.2 מ״ג 1256.8 מ״גברזל 7.3 מ״ג 29.3 מ״גאשלגן 2108.5 מ״ג 8433.9 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 371 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מניחים את העוף בסיר על כיריים, מכסים אותו במים רותחים ומבשלים על אש גבוהה למשך 10 דקות כדי להוריד ממנו את כל הלכלוך. מוציאים את העוף למסננת ושוטפים טוב.
- חותכים את הקישואים, הגזר והקולורבי גס ומוסיפים לסיר ביחד עם כף שמן.
- מערבבים, מבשלים על אש נמוכה ומכסים עד שהירקות מגירים נוזלים וטעמים.
- חותכים את הכרוב לרבעים ומוסיפים אותו ביחד עם העוף לסיר.
- מכסים במים רותחים עד סוף הסיר, מוסיפים מלח ואבקת מרק, מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה ומבשלים במשך שעה.
- כעבור שעה מוסיפים את צרורות השמיר, הפטרוזיליה והסלרי וממשיכים לבשל עם מכסה סגור במשך חצי שעה.
- מוציאים את צרורות הירוקים ומגישים עם אטריות דקיקות ושקדי מרק. בתיאבון
אופן הכנה
- מניחים את העוף בסיר על כיריים, מכסים אותו במים רותחים ומבשלים על אש גבוהה למשך 10 דקות כדי להוריד ממנו את כל הלכלוך. מוציאים את העוף למסננת ושוטפים טוב.
- חותכים את הקישואים, הגזר והקולורבי גס ומוסיפים לסיר ביחד עם כף שמן.
- מערבבים, מבשלים על אש נמוכה ומכסים עד שהירקות מגירים נוזלים וטעמים.
- חותכים את הכרוב לרבעים ומוסיפים אותו ביחד עם העוף לסיר.
- מכסים במים רותחים עד סוף הסיר, מוסיפים מלח ואבקת מרק, מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה ומבשלים במשך שעה.
- כעבור שעה מוסיפים את צרורות השמיר, הפטרוזיליה והסלרי וממשיכים לבשל עם מכסה סגור במשך חצי שעה.
- מוציאים את צרורות הירוקים ומגישים עם אטריות דקיקות ושקדי מרק. בתיאבון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)