-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.2 קק״ל 1831.7 קק״לפחמימות 28.9 גרם 289.3 גרםשומן 3.8 גרם 37.6 גרםנתרן 253.7 מ״ג 2537.3 מ״גחלבון 1.6 גרם 15.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 18.9 גרםכולסטרול 57.1 מ״ג 570.9 מ״גסידן 10.4 מ״ג 103.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 50.5 מ״ג 504.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות183
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.2 קק״ל 1831.7 קק״לפחמימות 28.9 גרם 289.3 גרםשומן 3.8 גרם 37.6 גרםנתרן 253.7 מ״ג 2537.3 מ״גחלבון 1.6 גרם 15.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 18.9 גרםכולסטרול 57.1 מ״ג 570.9 מ״גסידן 10.4 מ״ג 103.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 50.5 מ״ג 504.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 183 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
לטיגון
-
30 גרם חמאהאו לפי הצורך
אופן הכנה
- מערבבים בקערית את הביצה עם הסילאן והמים ומעבירים לצלחת.
- טובלים 2 דפי אורז (מחוברים יחד) בתערובת הביצה משני הצדדים עד שהם מתרככים מעט.
- מחממים חמאה במחבת ומטגנים את הדפים מעט מאד (כדי שישארו מושים ואם נוצרות בועות, תפנצ׳רו).
- מוסיפים למרכז עלי האורז כפית חמאה ודבש, מקפלים את העלה לצורת סיגר, עם החמאה והדבש כלפי פנים (החמאה לא אמורה להנמס לגמרי).
- מוציאים מהמחבת ומגישים. ממשיכים כך עם שאר דפי האורז.
אופן הכנה
- מערבבים בקערית את הביצה עם הסילאן והמים ומעבירים לצלחת.
- טובלים 2 דפי אורז (מחוברים יחד) בתערובת הביצה משני הצדדים עד שהם מתרככים מעט.
- מחממים חמאה במחבת ומטגנים את הדפים מעט מאד (כדי שישארו מושים ואם נוצרות בועות, תפנצ׳רו).
- מוסיפים למרכז עלי האורז כפית חמאה ודבש, מקפלים את העלה לצורת סיגר, עם החמאה והדבש כלפי פנים (החמאה לא אמורה להנמס לגמרי).
- מוציאים מהמחבת ומגישים. ממשיכים כך עם שאר דפי האורז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
אפשק להחליף את הסילאן בדבש ?
כן, רק שהדבש יהיה נוזלי יחסית ולא מוצק (כמו הסילאן).