לביבות תרד וגבינות אפויות
דניאל עמית במתכון חדש של לביבות תרד וגבינות אפויות שיאזן לנו את כל המטוגנים של חג החנוכה. מתכון קל וטעים שלגמרי הולך לשדרג לכם את החג
דניאל עמית במתכון חדש של לביבות תרד וגבינות אפויות שיאזן לנו את כל המטוגנים של חג החנוכה. מתכון קל וטעים שלגמרי הולך לשדרג לכם את החג
- דניאל עמית
- 27K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.5 קק״ל 2025.1 קק״לפחמימות 3.8 גרם 67.8 גרםשומן 8.1 גרם 146.1 גרםנתרן 235.6 מ״ג 4240.0 מ״גחלבון 7.2 גרם 130.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.9 גרםשומן רווי 4.6 גרם 82.8 גרםכולסטרול 32.8 מ״ג 591.2 מ״גסידן 180.3 מ״ג 3245.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 10.2 מ״גאשלגן 82.2 מ״ג 1479.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות113
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.5 קק״ל 2025.1 קק״לפחמימות 3.8 גרם 67.8 גרםשומן 8.1 גרם 146.1 גרםנתרן 235.6 מ״ג 4240.0 מ״גחלבון 7.2 גרם 130.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.9 גרםשומן רווי 4.6 גרם 82.8 גרםכולסטרול 32.8 מ״ג 591.2 מ״גסידן 180.3 מ״ג 3245.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 10.2 מ״גאשלגן 82.2 מ״ג 1479.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 8.8 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 113 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
30 גרם חמאה
-
5 שיני שוםכתושות
-
1 חבילה עלי תרדקצוצים
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1 ביצה M
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות קמח לבן
-
150 גרם גראנה פדנומגוררת
-
150 גרם גבינת קשקבלמגוררת
-
150 גרם גבינת פטה 16%מגוררת
אופן הכנה
- ממיסים חמאה על כיריים במחבת ומוסיפים שום כתוש. מטגנים מעט ומוסיפים חבילת עלי תרד קצוצים עם שלושה גבעולים של בצל ירוק.
- מבשלים במשך 3-4 דקות עד שהתרד מצטמצם. נותנים לתערובת להתקרר ולאחר מכן סוחטים בעזרת כפות הידיים את הנוזלים.
- שמים בקערה ביצה, מלח, פלפל שחור, קמח, גבינת גרנה פדנו, קשקבל ופטה ומערבבים עד לאיחוד. מצרפים לתערובת התרד וממשיכים לערב.
- מחממים תנור ל-180 מעלות למצב טורבו.
- יוצרים בעזרת כפות הידיים לביבות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- מכניסים את הלביבות לתנור ל-15-20 דקות עד שהלביבות משחימות.
אופן הכנה
- ממיסים חמאה על כיריים במחבת ומוסיפים שום כתוש. מטגנים מעט ומוסיפים חבילת עלי תרד קצוצים עם שלושה גבעולים של בצל ירוק.
- מבשלים במשך 3-4 דקות עד שהתרד מצטמצם. נותנים לתערובת להתקרר ולאחר מכן סוחטים בעזרת כפות הידיים את הנוזלים.
- שמים בקערה ביצה, מלח, פלפל שחור, קמח, גבינת גרנה פדנו, קשקבל ופטה ומערבבים עד לאיחוד. מצרפים לתערובת התרד וממשיכים לערב.
- מחממים תנור ל-180 מעלות למצב טורבו.
- יוצרים בעזרת כפות הידיים לביבות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- מכניסים את הלביבות לתנור ל-15-20 דקות עד שהלביבות משחימות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)