לביבות תפוחי אדמה ובטטה במילוי צ’דר
לביבות תפוחי אדמה ממולאות בגבינה, עונג שאי אפשר להסביר במילים. כל מה שצריך זה להכין פירה, למלא אותו בחתכת גבינה ולטגן מעט. המתיחה של הגבינה שווה הכל. לבריאות
לביבות תפוחי אדמה ממולאות בגבינה, עונג שאי אפשר להסביר במילים. כל מה שצריך זה להכין פירה, למלא אותו בחתכת גבינה ולטגן מעט. המתיחה של הגבינה שווה הכל. לבריאות
- דניאל עמית
- 6K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.7 קק״ל 1495.0 קק״לפחמימות 15.3 גרם 229.2 גרםשומן 2.3 גרם 33.8 גרםנתרן 292.3 מ״ג 4385.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 56.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרםשומן רווי 1.1 גרם 16.9 גרםכולסטרול 22.0 מ״ג 329.3 מ״גסידן 41.6 מ״ג 623.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 58.4 מ״ג 875.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות100
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.7 קק״ל 1495.0 קק״לפחמימות 15.3 גרם 229.2 גרםשומן 2.3 גרם 33.8 גרםנתרן 292.3 מ״ג 4385.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 56.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 10.5 גרםשומן רווי 1.1 גרם 16.9 גרםכולסטרול 22.0 מ״ג 329.3 מ״גסידן 41.6 מ״ג 623.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 58.4 מ״ג 875.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.4 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 100 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
2 בטטות בינוניות
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 ביצה M
-
3 כפות גדושות קמח לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
75 גרם גבינת צ’דר כתוםחתוכה ל-15 קוביות
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה והבטטות וחותכים לקוביות. מבשלים במים רותחים עד לריכוך ומסננים.
- מועכים את תפוחי האדמה והבטטות ליצירת פירה ומוסיפים את הביצה, הקמח, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת בצק.
- מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים מהתערובת, משטחים, שמים קוביית גבינת צ’דר, סוגרים ויוצרים לביבה.
- מצפים את הלביבות בביצה ואז בקמח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה והבטטות וחותכים לקוביות. מבשלים במים רותחים עד לריכוך ומסננים.
- מועכים את תפוחי האדמה והבטטות ליצירת פירה ומוסיפים את הביצה, הקמח, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת בצק.
- מרטיבים את הידיים, יוצרים כדורים מהתערובת, משטחים, שמים קוביית גבינת צ’דר, סוגרים ויוצרים לביבה.
- מצפים את הלביבות בביצה ואז בקמח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)