רקע בוש

באות בול: עוגיות פקאן נימוחות

בפחות משעה יש לכם עוגיות פקאן נימוחות וממכרות שלא תצליחו להפסיק לאכול, עוגיות שבאות מעולה לצד כוס תה או קפה כשבחוץ סוער במיוחד
בפחות משעה יש לכם עוגיות פקאן נימוחות וממכרות שלא תצליחו להפסיק לאכול, עוגיות שבאות מעולה לצד כוס תה או קפה כשבחוץ סוער במיוחד
  • דניאל עמית
  • 23K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.8 קק״ל 4487.4 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 221.1 גרם
    שומן 5.4 גרם 326.0 גרם
    נתרן 14.5 מ״ג 872.6 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 51.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.4 מ״ג 262.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 20.0 מ״ג 1202.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.8 קק״ל 4487.4 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 221.1 גרם
    שומן 5.4 גרם 326.0 גרם
    נתרן 14.5 מ״ג 872.6 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 51.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 28.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.4 מ״ג 262.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 20.0 מ״ג 1202.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
בוש
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור עם חיישן אפייה לחום של 170 מעלות. מכינים שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.
  2. בתבנית עם נייר אפייה מפזרים את הפקאנים וקולים אותם 12 דקות להזהבה קלה. מצננים קליל.
  3. מעבירים את הפקאנים למעבד מזון וטוחנים אותם לאבקה. מוסיפים קמח, אבקת סוכר ואבקת אפייה ומאחדים ביניהם בערבול.
  4. מוסיפים קוביות חמאה, מלח וניל וליקר אמרטו, ומעבדים בפולסים עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק עדיין מתפורר, מוסיפים עוד כף או שתיים של מים קרים.
  5. מניחים את הבצק למשך 10 דקות מכוסה במקרר.
  6. מחממים שוב תנור שמתאים לכמות גדולה של עוגיות- שלושה מפלסים 4D לחום של 170 מעלות.
  7. יוצרים מהבצק כדורים קטנים והכי חשוב - אחידים, ומעצבים מכל אחד כדור בעל תחתית שטוחה ומניחים עם מרווחים קלים בתבניות.
    יוצרים מהבצק כדורים קטנים ואחידים. צילום: אפיק גבאי
    יוצרים מהבצק כדורים קטנים ואחידים. צילום: אפיק גבאי

    אופים במשך 12 דקות או עד שהעוגיות רק מתחילות להזהיב. צילום: אפיק גבאי
    אופים במשך 12 דקות או עד שהעוגיות רק מתחילות להזהיב. צילום: אפיק גבאי

  8. אופים במשך 12 דקות או עד שהעוגיות רק מתחילות להזהיב. מוציאים מהתנור, מצננים ואם רוצים מקשטים באבקת סוכר.

    עוגיות שקדים נימוחות. צילום: אפיק גבאי
    עוגיות פקאן נימוחות. צילום: אפיק גבאי


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (8)

    Avatar

      Avatar
      דבורה פורר

      במקום קמח לבן אפשר עוד קמח פקאן או שקדים ובמקום סוכר אפשר סוויטאנגו?

        Avatar
        מערכת Foody

        אפשר לנסות, ספרי לנו איך יצא 🙂

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody