אלפחורס במילוי גלידת ריבת חלב
מכירים פיצה עם תוספת אקסטרה גבינה? אז כזה באלפחורס. העוגיה הארגנטינאית המפורסמת במילוי של גלידת ריבת חלב עם אקסטרה ריבת חלב! למה? ככה!
מכירים פיצה עם תוספת אקסטרה גבינה? אז כזה באלפחורס. העוגיה הארגנטינאית המפורסמת במילוי של גלידת ריבת חלב עם אקסטרה ריבת חלב! למה? ככה!
- דניאל עמית
- 11K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 668.9 קק״ל 4013.3 קק״לפחמימות 90.2 גרם 541.0 גרםשומן 30.8 גרם 184.7 גרםנתרן 25.2 מ״ג 151.1 מ״גחלבון 7.3 גרם 44.1 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 9.9 גרםשומן רווי 17.2 גרם 103.4 גרםכולסטרול 183.3 מ״ג 1099.6 מ״גסידן 46.1 מ״ג 276.6 מ״גברזל 1.0 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 76.9 מ״ג 461.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות669
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 668.9 קק״ל 4013.3 קק״לפחמימות 90.2 גרם 541.0 גרםשומן 30.8 גרם 184.7 גרםנתרן 25.2 מ״ג 151.1 מ״גחלבון 7.3 גרם 44.1 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 9.9 גרםשומן רווי 17.2 גרם 103.4 גרםכולסטרול 183.3 מ״ג 1099.6 מ״גסידן 46.1 מ״ג 276.6 מ״גברזל 1.0 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 76.9 מ״ג 461.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 669 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 כוס אבקת סוכר
-
4 חלמונים M
-
1 כוס קורנפלור
-
2 1/4 כוסות קמח לבן
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
1/2 כפית תמצית וניל
להגשה
-
בטעם ריבת חלב
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה עם כוס אבקת הסוכר.
- מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד שנטמעים בתערובת.
- מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, אבקת האפייה ותמצית הוניל ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
- עוטפים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח במקרר לפחות חצי שעה.
- מרדדים בין ניירות אפיה וקורצים עיגולים בקוטר של 5-6 ס”מ. מעבירים לתבנית.
- מכניסים לתנור ואופים 9-10 דקות העוגיות לא אמורות להיות שחומות (אני בטעות השארתי אותן דקה יותר מדי).
- מצננים את העוגיות, מורחים על צד אחד גלידה, על צד שני ריבת חלב, מחברים ואוכלים!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה עם כוס אבקת הסוכר.
- מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד שנטמעים בתערובת.
- מוסיפים את הקורנפלור, הקמח, אבקת האפייה ותמצית הוניל ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
- עוטפים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח במקרר לפחות חצי שעה.
- מרדדים בין ניירות אפיה וקורצים עיגולים בקוטר של 5-6 ס”מ. מעבירים לתבנית.
- מכניסים לתנור ואופים 9-10 דקות העוגיות לא אמורות להיות שחומות (אני בטעות השארתי אותן דקה יותר מדי).
- מצננים את העוגיות, מורחים על צד אחד גלידה, על צד שני ריבת חלב, מחברים ואוכלים!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)