קציצות דגים
אמא של האקס המרוקאי שלי היתה מכינה לשבת תבשילים שהיה אפשר להתעלף רק מהריח המשגע שלהם. אני עידכנתי אחד מהם והכנתי סיר של קציצות דגים עסיסיות ברוטב פיקנטי
אמא של האקס המרוקאי שלי היתה מכינה לשבת תבשילים שהיה אפשר להתעלף רק מהריח המשגע שלהם. אני עידכנתי אחד מהם והכנתי סיר של קציצות דגים עסיסיות ברוטב פיקנטי
- דניאל עמית
- 15K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.1 קק״ל 3022.9 קק״לפחמימות 16.1 גרם 322.4 גרםשומן 5.1 גרם 101.9 גרםנתרן 267.6 מ״ג 5351.6 מ״גחלבון 9.1 גרם 182.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 24.9 גרםשומן רווי 0.7 גרם 13.4 גרםכולסטרול 28.2 מ״ג 563.2 מ״גסידן 41.6 מ״ג 833.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 26.1 מ״גאשלגן 188.0 מ״ג 3759.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות151
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.1 קק״ל 3022.9 קק״לפחמימות 16.1 גרם 322.4 גרםשומן 5.1 גרם 101.9 גרםנתרן 267.6 מ״ג 5351.6 מ״גחלבון 9.1 גרם 182.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 24.9 גרםשומן רווי 0.7 גרם 13.4 גרםכולסטרול 28.2 מ״ג 563.2 מ״גסידן 41.6 מ״ג 833.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 26.1 מ״גאשלגן 188.0 מ״ג 3759.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 10.7 מ״גסגור
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 151 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
לרוטב
-
5 כפות שמן קנולה
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לפרוסות
-
7 שיני שוםפרוסות
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינונישלם (בלי לחתוך)
-
1 עגבנייה גדולהחתוכה לקוביות
-
1 בקבוק רוטב עגבניות מוכןאיזה שאוהבים או רוטב מוכן לדג
-
1 1/2 כוסות מים
-
4 פרוסות לימונים
-
1 צרור כוסברהקצוצה
לקציצות
-
500 גרם דגי בוריטחון (או כל דג לבן שאוהבים)
-
3/4 כוס פירורי לחם
-
1 ביצה M
-
1 כפית שטוחה מלח דקאו לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
1 צרור כוסברהקצוצה
להגשה
-
1 כיכר חלה טרייה
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הגמבה, שיני השום, פלפל צ’ילי אדום ועגבנייה. מבשלים עד ריכוך תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- מוסיפים את הרוטב המוכן, את המים, פרוסות הלימון והכוסברה. מביאים לרתיחה וכשרותח מנמיכים את הלהבה לחלשה.
- מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את הדג, פירורי הלחם, הביצה, המלח, הפלפל והכוסברה. יוצרים קציצות מהתערובת.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
- מוסיפים את הקציצות המטוגנות לסיר הרוטב, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
- מגישים עם חלה טרייה ומתענגים.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הגמבה, שיני השום, פלפל צ’ילי אדום ועגבנייה. מבשלים עד ריכוך תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- מוסיפים את הרוטב המוכן, את המים, פרוסות הלימון והכוסברה. מביאים לרתיחה וכשרותח מנמיכים את הלהבה לחלשה.
- מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את הדג, פירורי הלחם, הביצה, המלח, הפלפל והכוסברה. יוצרים קציצות מהתערובת.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה.
- מוסיפים את הקציצות המטוגנות לסיר הרוטב, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
- מגישים עם חלה טרייה ומתענגים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)