פאד קפאו – קערה תאילנדית מושלמת

לא צריך לטוס לתאילנד כדי להנות מארוחה תאילנדית שווה במיוחד - פאד קפאו, בשר טחון מתובל בדברים טובים שמגישים עם אורז לבן וביצת עין
לא צריך לטוס לתאילנד כדי להנות מארוחה תאילנדית שווה במיוחד - פאד קפאו, בשר טחון מתובל בדברים טובים שמגישים עם אורז לבן וביצת עין
  • דניאל עמית
  • 13K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.9 קק״ל 1863.5 קק״ל
    פחמימות 12.1 גרם 48.2 גרם
    שומן 27.1 גרם 108.5 גרם
    נתרן 673.5 מ״ג 2694.1 מ״ג
    חלבון 40.6 גרם 162.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.6 גרם
    כולסטרול 367.0 מ״ג 1467.8 מ״ג
    סידן 65.2 מ״ג 260.8 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.7 מ״ג
    אשלגן 555.9 מ״ג 2223.8 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.9 קק״ל 1863.5 קק״ל
    פחמימות 12.1 גרם 48.2 גרם
    שומן 27.1 גרם 108.5 גרם
    נתרן 673.5 מ״ג 2694.1 מ״ג
    חלבון 40.6 גרם 162.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.6 גרם
    כולסטרול 367.0 מ״ג 1467.8 מ״ג
    סידן 65.2 מ״ג 260.8 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.7 מ״ג
    אשלגן 555.9 מ״ג 2223.8 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

פאד קפאו

הגשה


אופן הכנה

1. מטגנים את הבצל בווק עם קצת שמן. מוסיפים את הג’ינג’ר, השום והצ’ילי האדום. מערבבים הכל היטב.

2. מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים עם כף עץ עד שהוא מתבשל ומשנה את צבעו.

3. מוסיפים את רוטב הסויה, שמן השומשום, רוטב הדגים והסוכר. מערבבים היטב, מבשלים מספר דקות ומוסיפים את הלימון והכוסברה.

4. מגישים בקערה עם אורז לבן וביצת עין. בתיאבון

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        הי יצחק. לא חובה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody