רקע בוש

עוגת שוקולד פאדג׳ית ללא גלוטן

נו, מה חשבתם?! שלא נדפוק פה איזה קינוח כשל״פ של השמחות? עוגת שוקולד פאדג׳ית ועשירה ללא קמח!
נו, מה חשבתם?! שלא נדפוק פה איזה קינוח כשל״פ של השמחות? עוגת שוקולד פאדג׳ית ועשירה ללא קמח!
  • דניאל עמית
  • 111K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3826
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3826.4 קק״ל 3826.4 קק״ל
    פחמימות 360.9 גרם 360.9 גרם
    שומן 235.9 גרם 235.9 גרם
    נתרן 1030.4 מ״ג 1030.4 מ״ג
    חלבון 69.7 גרם 69.7 גרם
    סיבים תזונתיים 29.3 גרם 29.3 גרם
    שומן רווי 137.8 גרם 137.8 גרם
    כולסטרול 1805.5 מ״ג 1805.5 מ״ג
    סידן 437.4 מ״ג 437.4 מ״ג
    ברזל 27.3 מ״ג 27.3 מ״ג
    אשלגן 2596.2 מ״ג 2596.2 מ״ג
    אבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    3826
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3826.4 קק״ל 3826.4 קק״ל
    פחמימות 360.9 גרם 360.9 גרם
    שומן 235.9 גרם 235.9 גרם
    נתרן 1030.4 מ״ג 1030.4 מ״ג
    חלבון 69.7 גרם 69.7 גרם
    סיבים תזונתיים 29.3 גרם 29.3 גרם
    שומן רווי 137.8 גרם 137.8 גרם
    כולסטרול 1805.5 מ״ג 1805.5 מ״ג
    סידן 437.4 מ״ג 437.4 מ״ג
    ברזל 27.3 מ״ג 27.3 מ״ג
    אשלגן 2596.2 מ״ג 2596.2 מ״ג
    אבץ 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מקציפים את הביצים ומוסיפים אליהן בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב ובהיר.
  3. ממיסים את החמאה עם השוקולד המריר במיקרוגל ולאחר מכן מוסיפים אליה את הקקאו.
  4. מאחדים בין הבלילות - שופכים את השוקולד בהדרגה לקערת הביצים והסוכר.
  5. מקפלים בעדינות כדי לא להוציא את האוויר עד שנהיה צבע אחיד שוקולדי.
  6. שופכים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה בתנור למשך 45-50 דקות עד שהעוגה קצת נסדקת.

    עוגת שוקולד בתנור
    אופים את העוגה בתנור

  7. מצננים בטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
  8. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    עוגת שוקולד פאדג׳ית ועשירה לפסח
    עוגת שוקולד פאדג׳ית ועשירה לפסח. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (46)

    Avatar

      Avatar
      שם מלא

      הי!אפשר לשים משהו אחר במקום חמאה?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        הי. אפשר להשתמש בתחליפים כמו מרגרינה ונטורינה, או להחליף בשמן (רק 85% מכמות החמאה)

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody