רקע בוש

עוגת ביסקויטים במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן

עוגת ביסקויטים קצת שונה ומיוחדת עם מלית גבינה, שוקולד לבן, פיסטוקים וגרידת לימון מרעננת. אין סיכוי שאת העוגה הזו לא תכניסו לתפריט העוגות הקבוע שלכם
עוגת ביסקויטים קצת שונה ומיוחדת עם מלית גבינה, שוקולד לבן, פיסטוקים וגרידת לימון מרעננת. אין סיכוי שאת העוגה הזו לא תכניסו לתפריט העוגות הקבוע שלכם
  • דניאל עמית
  • 14K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 127.9 קק״ל 2558.8 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 78.8 גרם
    שומן 11.2 גרם 223.2 גרם
    נתרן 13.1 מ״ג 261.2 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 17.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 135.1 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 594.3 מ״ג
    סידן 28.1 מ״ג 561.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 35.8 מ״ג 716.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 127.9 קק״ל 2558.8 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 78.8 גרם
    שומן 11.2 גרם 223.2 גרם
    נתרן 13.1 מ״ג 261.2 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 17.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 135.1 גרם
    כולסטרול 29.7 מ״ג 594.3 מ״ג
    סידן 28.1 מ״ג 561.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 35.8 מ״ג 716.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לקרם הגבינה

לקרם השוקולד הלבן


אופן הכנה

  1. מכינים את מלית הגבינה: מקציפים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והאינסטנט פודינג בטעם וניל. עד שמתקבלת תערובת יציבה.
  2. מכינים את קרם השוקולד הלבן: ממיסים במיקרו שוקולד לבן ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מרכיבים את העוגה: מכינים ספל נס קפה (לא ממותק) עם חלב וטובלים בו את הביסקוויטים.
  4. על בסיס התבנית מסדרים שתי שכבות של ביסקויטים טבולים בקפה (אחת על השנייה) עליהן מוזגים חצי ממלית הגבינה, על שכבת הגבינה מוזגים חצי מקרם השוקולד הלבן, מפזרים שברי פיסטוקים וגרידת לימון ומכסים בעוד 2 שכבות של ביסקויטים טבולים בקפה, שכבת מלית גבינה, שוקולד לבן, פיסטוקים וגרידת לימון.
  5. מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות ואם יש לכם ממש הרבה סבלנות אז העוגה תהיה מושלמת ביום המחרת.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody