מוקפץ ברוטב קארי ירוק וחלב קוקוס

מנה מהירה ופיקנטית של מוקפץ עם ירקות ועוף ברוטב משגע של קרם קוקוס, קארי ירוק וסויה. את סוג האטריות אפשר לבחור לפי מה שהכי אוהבים. 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה
מנה מהירה ופיקנטית של מוקפץ עם ירקות ועוף ברוטב משגע של קרם קוקוס, קארי ירוק וסויה. את סוג האטריות אפשר לבחור לפי מה שהכי אוהבים. 10 דקות ויש לכם ארוחה שלמה
  • דניאל עמית
  • 61K צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    695
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 694.9 קק״ל 2779.6 קק״ל
    פחמימות 59.5 גרם 238.2 גרם
    שומן 29.3 גרם 117.1 גרם
    נתרן 921.2 מ״ג 3685.0 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 87.2 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 48.9 מ״ג 195.7 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 856.0 מ״ג 3424.1 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    695
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 694.9 קק״ל 2779.6 קק״ל
    פחמימות 59.5 גרם 238.2 גרם
    שומן 29.3 גרם 117.1 גרם
    נתרן 921.2 מ״ג 3685.0 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 87.2 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 48.9 מ״ג 195.7 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 856.0 מ״ג 3424.1 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הקפצה

עוף

טיגון ותוספות


אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן במחבת. מערבבים היטב את רצועות העוף עם כף סויה וכף קורנפלור. מטגנים עד שרצועות העוף שחומות.
  2. מוציאים מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ומתחילים בטיגון הירקות: שום, כרובית, פטריות, בצל ירוק, פלפל חריף ואפונה.
  3. בינתיים מערבבים בקערה קטנה קרם קוקוס, כף קורנפלור, מחית קארי ו-3 כפות סויה.
  4. מגבירים מעט את האש, מוסיפים את העוף למחבת עם הירקות, יוצקים מעל את הרוטב שערבבנו, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
  5. את האטריות מוסיפים ממש לפני ההגשה. מקשטים בבוטנים קצוצים ועלי כוסברה.

    10 דקות ויש לכם ארוחה מלאה. צילום: דניאל עמית
    10 דקות ויש לכם ארוחה מלאה. צילום: דניאל עמית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    מור אוליאל

    היי, אפשר להכין את הרוטב מראש, נניח בצהריים לקראת הערב רק להוסיף את האטריות?

      דניאל עמית
      דניאל עמית

      כן, אין שום בעיה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody