מוקפץ אטריות אורז

מנה מרשימה וקלה שלוקחת כמה דקות הכנה, אבל אל תגלו לאורחים... אטריות אורז מוקפצות עם בשר, עוף או טופו, פטריות, ברוקולי, תרד ובוטנים. מעדן כבר אמרתי?
מנה מרשימה וקלה שלוקחת כמה דקות הכנה, אבל אל תגלו לאורחים... אטריות אורז מוקפצות עם בשר, עוף או טופו, פטריות, ברוקולי, תרד ובוטנים. מעדן כבר אמרתי?
  • דניאל עמית
  • 125K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    533
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 533.4 קק״ל 1066.9 קק״ל
    פחמימות 42.4 גרם 84.7 גרם
    שומן 25.2 גרם 50.4 גרם
    נתרן 1806.3 מ״ג 3612.7 מ״ג
    חלבון 35.4 גרם 70.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    סידן 17.6 מ״ג 35.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 204.5 מ״ג 409.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    533
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 533.4 קק״ל 1066.9 קק״ל
    פחמימות 42.4 גרם 84.7 גרם
    שומן 25.2 גרם 50.4 גרם
    נתרן 1806.3 מ״ג 3612.7 מ״ג
    חלבון 35.4 גרם 70.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 8.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    סידן 17.6 מ״ג 35.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 204.5 מ״ג 409.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
ארוחה בשרית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לאטריות

לירקות


אופן הכנה

  1. משרים את שבבי האורז במים רותחים עד שהם קצת מתרככים.
  2. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול (לערבב קצת עם האצבעות במים כדי שלא ידבקו).
  3. בווק על האש הכי גבוהה מקפיצים במעט שמן את שיני השום והג’ינג’ר כמה שניות (שהשום לא יישרף).
  4. מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.
  5. מוסיפים את פרוסות המינוט סטייק/עוף/טופו עד שהן מקבלות צבע.
  6. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים. כשהברוקולי קצת מתרכך מוסיפים את שבבי האורז והסויה ומקפיצים מעט.
  7. מוסיפים עלי תרד, מערבבים ומבשלים ברוטב כמה דקות ככדי שהרוטב יצטמצם מעט.
  8. מגישים עם בוטנים שבורים מעל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      איילת

      מכורההההההההההה לדבר הזה שנקרא דניאל עמית. מצילה אותי כל פעם.

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        איילת איזה כיף לשמוע! תודה על התגובה עשית לי את היום

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי לירון, למה טפל? יש המון טעמים במוקפץ. האם השתמשת ברוטב סויה בסגנון סיני? כי יש סוגים שונים של רטבי סויה, וסויה בסגנון סיני הוא רוטב עם הרבה טעם

      Avatar
      עדן

      היי דניאל, חצי בקבוק סויה? כמה מ”ל או כפות זה בערך יוצא?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי עדן, חמש כפות

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody