מאפה פילו גבינות ודבש
- דניאל עמית
- 4K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2562.1 קק״ל 2562.1 קק״לפחמימות 51.8 גרם 51.8 גרםשומן 214.2 גרם 214.2 גרםנתרן 2653.0 מ״ג 2653.0 מ״גחלבון 115.4 גרם 115.4 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 117.7 גרם 117.7 גרםכולסטרול 1440.0 מ״ג 1440.0 מ״גסידן 1597.1 מ״ג 1597.1 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 992.1 מ״ג 992.1 מ״גאבץ 11.0 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות2562
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2562.1 קק״ל 2562.1 קק״לפחמימות 51.8 גרם 51.8 גרםשומן 214.2 גרם 214.2 גרםנתרן 2653.0 מ״ג 2653.0 מ״גחלבון 115.4 גרם 115.4 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 117.7 גרם 117.7 גרםכולסטרול 1440.0 מ״ג 1440.0 מ״גסידן 1597.1 מ״ג 1597.1 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 992.1 מ״ג 992.1 מ״גאבץ 11.0 מ״ג 11.0 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 2562 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
250 גרם גבינת פטה 16%
-
3 כפות גדושות גבינת ריקוטה 5%
-
150 גרם גבינת קשקבלמגוררת
-
3 ביצים M
-
250 גרם שמנת מתוקה 38%
-
3/4 כוס חלב 3%
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
עלי פילו
-
1 חבילה בצק פילומופשר ע"פ הוראות היצרן
הגשה
-
1 כף דבש
אופן הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה בקערה.
3. משמנים תבנית ומניחים בתחתית שני עלי פילו.
4. מקווצ’צים שני עלי פילו נוספים ביחד, טובלים בבלילה ומסדרים בתבנית בצורת שושנים - עושים כך עם כל עלי הפילו למעט שניים אחרונים.
5. מכסים את התבנית עם שני עלי הפילו הנותרים, מהדקים מהצד, מברישים בביצה הטרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור במשך חצי שעה (בודקים אם מוכן - לפי הצבע).
6. מזלפים מעל דבש, מקררים מעט להתייצבות ומגישים.
אופן הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה בקערה.
3. משמנים תבנית ומניחים בתחתית שני עלי פילו.
4. מקווצ’צים שני עלי פילו נוספים ביחד, טובלים בבלילה ומסדרים בתבנית בצורת שושנים - עושים כך עם כל עלי הפילו למעט שניים אחרונים.
5. מכסים את התבנית עם שני עלי הפילו הנותרים, מהדקים מהצד, מברישים בביצה הטרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור במשך חצי שעה (בודקים אם מוכן - לפי הצבע).
6. מזלפים מעל דבש, מקררים מעט להתייצבות ומגישים.
תגובות (0)