כנפיים והום פרייז דיקסי סטייל

כנפיים פריכות וחריפות שאי אפשר להפסיק לאכול עם תפוחי אדמה פריכים בגירסה ביתית ופשוטה להכנה. מי שחושב שהוא יכין ויאכל רק קצת, פשוט שלא יכין!
כנפיים פריכות וחריפות שאי אפשר להפסיק לאכול עם תפוחי אדמה פריכים בגירסה ביתית ופשוטה להכנה. מי שחושב שהוא יכין ויאכל רק קצת, פשוט שלא יכין!
  • דניאל עמית
  • 34K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3476
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3476.1 קק״ל 6952.3 קק״ל
    פחמימות 726.4 גרם 1452.7 גרם
    שומן 905.7 גרם 1811.4 גרם
    נתרן 2187.1 מ״ג 4374.2 מ״ג
    חלבון 646.3 גרם 1292.5 גרם
    סיבים תזונתיים 634.2 גרם 1268.4 גרם
    שומן רווי 664.9 גרם 1329.8 גרם
    כולסטרול 698.2 מ״ג 1396.5 מ״ג
    סידן 695.6 מ״ג 1391.1 מ״ג
    ברזל 634.2 מ״ג 1268.4 מ״ג
    אשלגן 730.1 מ״ג 1460.2 מ״ג
    אבץ 634.1 מ״ג 1268.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3476
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3476.1 קק״ל 6952.3 קק״ל
    פחמימות 726.4 גרם 1452.7 גרם
    שומן 905.7 גרם 1811.4 גרם
    נתרן 2187.1 מ״ג 4374.2 מ״ג
    חלבון 646.3 גרם 1292.5 גרם
    סיבים תזונתיים 634.2 גרם 1268.4 גרם
    שומן רווי 664.9 גרם 1329.8 גרם
    כולסטרול 698.2 מ״ג 1396.5 מ״ג
    סידן 695.6 מ״ג 1391.1 מ״ג
    ברזל 634.2 מ״ג 1268.4 מ״ג
    אשלגן 730.1 מ״ג 1460.2 מ״ג
    אבץ 634.1 מ״ג 1268.3 מ״ג
    סגור
אוכל אמריקאי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי האדמה

לרוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מפלפלים וממליחים מעט את הכנפיים ומכניסים לתנור ל-45 דקות עד שמשחימות.
  3. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל של 1-1.5 ס”מ.
  4. מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד הזהבה.
  5. מכינים את הרוטב: במחבת גדולה מערבבים חמאה או מחמאה, צ’ילי מתוק וצ’ילי חריף. מוסיפים שמנת מתוקה או צמחית (אפשר להוסיף יותר ממה שרשום תלוי בצבע הרוטב שאתם אוהבים ואם אתם רוצים לעדן את טעמי הרוטב). מערבבים.
  6. מוסיפים את הכנפיים האפויות לרוטב ומבשלים יחד כ-2 דקות. מוציאים את הכנפיים מהרוטב ומניחים בצלחת גדולה.
  7. מסננים את תפוחי האדמה מהשמן ומכניסים למחבת עם הרוטב. מקפיצים קצת את תפוחי האדמה ברוטב ומעבירים לצלחת עם הכנפיים המוכנות.

    הערות

    • אפשר להכין בגירסה כשרה עם מחמאה או שמנת צמחית או להשתמש בנתחי סלמון במקום בעוף
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (7)

    Avatar

      Avatar
      הודיה נחמיאס

      היי, ממש לא נעים לראות מנה לא כשרה. אני סומכת עליכם ונכנסת בהתלהבות הרבה. מאוד מאוד צורם.

        Avatar
        מערכת Foody

        היי הודיה, אנו מתנצלים אם נפגעת, המתכון תוקן כך שמתחת למצרכים מופיע מצרך חלופי לגרסת פרווה כשרה. שבת שלום!

        Avatar
        שמואל יוסף

        היי,אומנם עברו שנתיים אבל אני גם לא מצליח להתנער מהמנה שראיתי.. ממש מעליב

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי שמואל, מצטערת לקרוא שזה פוגע בך, יש המון מנות אחרות באתר שניתן להכין, כמו גם גרסה כשרה למנה הזו. המשך יום נעים

      Avatar
      אדוה בן שהם

      היי יקרה, המנה לא כשרה….

        Avatar
        מערכת Foody

        היי אדוה, בסוף אופן ההכנה ישנה ההערה לגבי עניין הכשרות: אפשר להכין בגרסה כשרה עם מחמאה או שמנת צמחית או להשתמש בנתחי סלמון במקום בעוף.

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody