כנפיים והום פרייז דיקסי סטייל

כנפיים פריכות וחריפות שאי אפשר להפסיק לאכול עם תפוחי אדמה פריכים בגירסה ביתית ופשוטה להכנה. מי שחושב שהוא יכין ויאכל רק קצת, פשוט שלא יכין!
כנפיים פריכות וחריפות שאי אפשר להפסיק לאכול עם תפוחי אדמה פריכים בגירסה ביתית ופשוטה להכנה. מי שחושב שהוא יכין ויאכל רק קצת, פשוט שלא יכין!
  • דניאל עמית
  • 3K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    845
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 845.4 קק״ל 1690.8 קק״ל
    פחמימות 637.3 גרם 1274.5 גרם
    שומן 655.7 גרם 1311.4 גרם
    נתרן 2187.1 מ״ג 4374.2 מ״ג
    חלבון 636.4 גרם 1272.7 גרם
    סיבים תזונתיים 634.2 גרם 1268.4 גרם
    שומן רווי 647.4 גרם 1294.8 גרם
    כולסטרול 698.2 מ״ג 1396.5 מ״ג
    סידן 695.6 מ״ג 1391.1 מ״ג
    ברזל 634.2 מ״ג 1268.4 מ״ג
    אשלגן 730.1 מ״ג 1460.2 מ״ג
    אבץ 634.1 מ״ג 1268.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    845
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 845.4 קק״ל 1690.8 קק״ל
    פחמימות 637.3 גרם 1274.5 גרם
    שומן 655.7 גרם 1311.4 גרם
    נתרן 2187.1 מ״ג 4374.2 מ״ג
    חלבון 636.4 גרם 1272.7 גרם
    סיבים תזונתיים 634.2 גרם 1268.4 גרם
    שומן רווי 647.4 גרם 1294.8 גרם
    כולסטרול 698.2 מ״ג 1396.5 מ״ג
    סידן 695.6 מ״ג 1391.1 מ״ג
    ברזל 634.2 מ״ג 1268.4 מ״ג
    אשלגן 730.1 מ״ג 1460.2 מ״ג
    אבץ 634.1 מ״ג 1268.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לכנפיים

לתפוחי האמדה

לרוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מפלפלים וממליחים מעט את הכנפיים ומכניסים לתנור ל-45 דקות עד שמשחימות.
  3. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל של 1-1.5 ס”מ.
  4. מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד הזהבה.
  5. מכינים את הרוטב: במחבת גדולה מערבבים חמאה, צ’ילי מתוק וצ’ילי חריף. מוסיפים שמנת מתוקה (אפשר להוסיף יותר ממה שרשום תלוי בצבע הרוטב שאתם אוהבים ואם אתם רוצים לעדן את טעמי הרוטב). מערבבים.
  6. מוסיפים את הכנפיים האפויות לרוטב ומבשלים יחד כ-2 דקות. מוציאים את הכנפיים מהרוטב ומניחים בצלחת גדולה.
  7. מסננים את תפוחי האדמה מהשמן ומכניסים למחבת עם הרוטב.מקפיצים קצת את תפוחי האדמה ברוטב ומעבירים לצלחת עם הכנפיים המוכנות.

הערות

  • אפשר להכין בגירסה כשרה עם מחמאה או שמנת צמחית או להשתמש בנתחי סלמון במקום בעוף
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
כנפיים והום פרייז דיקסי סטייל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody