בקלי קלות: מתכון להכנת פסטה טרייה ברוטב רוזה

מהרגע שתכינו את המנה הזו, לא תרצו יותר לקנות פסטה בסופר! קבלו מתכון להכנת פסטה ביתית מושלמת ברוטב רוזה מהמם
מהרגע שתכינו את המנה הזו, לא תרצו יותר לקנות פסטה בסופר! קבלו מתכון להכנת פסטה ביתית מושלמת ברוטב רוזה מהמם
  • דניאל עמית
  • 91K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 620.4 קק״ל 1240.8 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 28.9 גרם
    שומן 59.8 גרם 119.7 גרם
    נתרן 3135.3 מ״ג 6270.5 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 10.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 36.4 גרם 72.8 גרם
    כולסטרול 174.8 מ״ג 349.5 מ״ג
    סידן 84.9 מ״ג 169.7 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 98.6 מ״ג 197.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    620
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 620.4 קק״ל 1240.8 קק״ל
    פחמימות 14.4 גרם 28.9 גרם
    שומן 59.8 גרם 119.7 גרם
    נתרן 3135.3 מ״ג 6270.5 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 10.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 36.4 גרם 72.8 גרם
    כולסטרול 174.8 מ״ג 349.5 מ״ג
    סידן 84.9 מ״ג 169.7 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 98.6 מ״ג 197.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

בחיים לא הכנתי פסטה לבד. תמיד זה היה נראה לי מסובך מדי… ללוש, לרדד, לקפל, להעביר במכונה… עד שראיתי את הדבר הגאוני הזה! אז החלטתי להביא גם לכם מתכון להכנת פסטה ביתית סופר מהירה עם טריקים ורוטב רוזה מושלם כמו שאני אוהבת.

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה: שמים על משטח עבודה את קמח הסמולינה והמלח ומוסיפים בהדרגה את מחית העגבניות (הפאסאטה) עד ליצירת כדור בצק רך ונוח לעבודה. כשהבצק מוכן עוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את שיני השום להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות, השמנת, המלח והפרמז’ן, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה.
  3. מבשלים את הפסטה: מביאים לרתיחה סיר עם מים ומלח וגוזרים את הפסטה לקרעים לתוך המים. מבשלים עד שהיא מוכנה.
  4. מסננים את הפסטה ומעבירים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם פרמז’ן ובזיליקום.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      ימית שפר

      כמה גרם רסק עגבניות בקופסאת שימורים?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        100 גרם

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody