ארנצ’יני גבינות ופטריות

כדורי אושר קטנים ומתפצחים ממולאים באורז, פטריות וגבינה נמתחת. זה באמת תמצית האושר, אבל הזהרו לא לגמור את האורז מהסיר לפני שהתחלתם לכדרר
כדורי אושר קטנים ומתפצחים ממולאים באורז, פטריות וגבינה נמתחת. זה באמת תמצית האושר, אבל הזהרו לא לגמור את האורז מהסיר לפני שהתחלתם לכדרר
  • דניאל עמית
  • 13K צפיות
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.5 קק״ל 3232.1 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 156.8 גרם
    שומן 15.6 גרם 233.8 גרם
    נתרן 518.6 מ״ג 7778.6 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 124.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 70.6 גרם
    כולסטרול 49.1 מ״ג 736.6 מ״ג
    סידן 145.4 מ״ג 2180.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 94.0 מ״ג 1410.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.5 קק״ל 3232.1 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 156.8 גרם
    שומן 15.6 גרם 233.8 גרם
    נתרן 518.6 מ״ג 7778.6 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 124.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 70.6 גרם
    כולסטרול 49.1 מ״ג 736.6 מ״ג
    סידן 145.4 מ״ג 2180.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 94.0 מ״ג 1410.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לאורז

למילוי

לטיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את האורז ומערבבים.
  2. מוסיפים את המים והמלח ומבשלים בסיר מכוסה על להבה קטנה כ-20 דקות. מכבים את הלהבה וממתינים עוד 10 דקות עם סיר סגור.
  3. כשהאורז מוכן מוסיפים לסיר את המוצרלה והפרמז’ן ומערבבים היטב.
  4. מכינים את הפטריות: מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הפטריות, המלח והשום ומקפיצים את הפטריות עד שמתרככות מעט.
  5. מוסיפים את הפטריות לסיר האורז ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול לפי טעמכם.
  6. מעבירים את תערובת האורז והפטריות למקפיא לחצי שעה (שיתקרר מהר).
  7. מכינים את הכדורים: בעזרת ידיים רטובות, לוקחים קצת מתערובת האורז, מחביאים קובייה של מוצרלה ומכדררים. ממשיכים כך עם כל התערובת.
  8. טובלים את הכדורים בביצה ואחרי כן בפירורי לחם.
  9. מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים את הכדורים עד השחמה.

    ארנציני גבינות ופטריות. צילום: ספיר קוסה
    כדורי הזהב של דניאל עמית. צילום: ספיר קוסה

  10. מגישים עם רסק עגבניות.

    ארנציני גבינות ופטריות. צילום: ספיר קוסה
    ארנציני גבינות ופטריות. צילום: ספיר קוסה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    עינת

    וואו, כדורים מושלמים וטעימים, אמנם קצת עבודה אבל שווה!הטעם מושלם♥

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody