מים בטמפרטורת החדר

פסטרמה הודו בתנור על מגש עץ

פסטרמה הודו בתנור

פסטרמה הודו ביתית שגם כיף לנשנש וגם תרים כל סנדוויץ' ברמה! עסיסית בציפוי פפריקה ושלל תבלינים, גם ילדים וגם גדולים לא יפסיקו לזלול אותה
דניאל עמית
מגדרה-מחשמלת-בצל-מקורמל

מג’דרה

מג'דרה בסגנון חלבי (סורי) אמיתי שהופך למעדן בזכות כמויות הבצל המקורמל שמוסיפים לאורז ולעדשים. מגישים עם יוגורט מרענן ומקבלים ביס שגעות
העוף של דליה. צילום: ספיר קוסה

העוף של דודה דליה

העוף של דליה, דודה שלי, תמיד יוצא עסיסי וטעים. אבל כששאלתי אותה איך מכינים? התשובה היתה קצת מזה וקצת מזה. אז נעמדתי לידה במטבח, מדדתי ורשמתי כל צעד!
דניאל עמית