קרפ צרפתי הכי טעים בעולם

קרפ צרפתי בול כמו בקניונים שמכינים בלי לחשוש שלא ישימו לכם מספיק נוטלה! מתכון מושלם לקינוח המושחת, מוזמנים להתפרע עם תוספות מתוקות
קרפ צרפתי בול כמו בקניונים שמכינים בלי לחשוש שלא ישימו לכם מספיק נוטלה! מתכון מושלם לקינוח המושחת, מוזמנים להתפרע עם תוספות מתוקות
  • דניאל עמית
  • 36 צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    468
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 468.1 קק״ל 2808.7 קק״ל
    פחמימות 56.4 גרם 338.3 גרם
    שומן 23.4 גרם 140.3 גרם
    נתרן 46.4 מ״ג 278.2 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 47.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 44.2 גרם
    כולסטרול 5.9 מ״ג 35.6 מ״ג
    סידן 172.8 מ״ג 1037.0 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.6 מ״ג
    אשלגן 279.9 מ״ג 1679.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    468
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 468.1 קק״ל 2808.7 קק״ל
    פחמימות 56.4 גרם 338.3 גרם
    שומן 23.4 גרם 140.3 גרם
    נתרן 46.4 מ״ג 278.2 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 47.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 44.2 גרם
    כולסטרול 5.9 מ״ג 35.6 מ״ג
    סידן 172.8 מ״ג 1037.0 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.6 מ״ג
    אשלגן 279.9 מ״ג 1679.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
אוכל צרפתי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הקרפ היטב לבלילה אחידה עד שאין גושים.
  2. יוצקים מצקת מהבלילה על מחבת, מפזרים באופן אחיד, מטגנים עד להכנה (ללא שמן), הופכים לצד השני ל-2 דקות ומוציאים. חוזרים על הפעולה עם כל הבלילה.
  3. מקפלים את הקרפ לשניים, מורחים נוטלה, מקפלים עוד פעמיים ליצירת משולש ומגישים. בתיאבון!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody