קרפ צרפתי הכי טעים בעולם
קרפ צרפתי בול כמו בקניונים שמכינים בלי לחשוש שלא ישימו לכם מספיק נוטלה! מתכון מושלם לקינוח המושחת, מוזמנים להתפרע עם תוספות מתוקות
קרפ צרפתי בול כמו בקניונים שמכינים בלי לחשוש שלא ישימו לכם מספיק נוטלה! מתכון מושלם לקינוח המושחת, מוזמנים להתפרע עם תוספות מתוקות
- דניאל עמית
- 36 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 468.1 קק״ל 2808.7 קק״לפחמימות 56.4 גרם 338.3 גרםשומן 23.4 גרם 140.3 גרםנתרן 46.4 מ״ג 278.2 מ״גחלבון 8.0 גרם 47.9 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרםשומן רווי 7.4 גרם 44.2 גרםכולסטרול 5.9 מ״ג 35.6 מ״גסידן 172.8 מ״ג 1037.0 מ״גברזל 2.3 מ״ג 13.6 מ״גאשלגן 279.9 מ״ג 1679.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות468
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 468.1 קק״ל 2808.7 קק״לפחמימות 56.4 גרם 338.3 גרםשומן 23.4 גרם 140.3 גרםנתרן 46.4 מ״ג 278.2 מ״גחלבון 8.0 גרם 47.9 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרםשומן רווי 7.4 גרם 44.2 גרםכולסטרול 5.9 מ״ג 35.6 מ״גסידן 172.8 מ״ג 1037.0 מ״גברזל 2.3 מ״ג 13.6 מ״גאשלגן 279.9 מ״ג 1679.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.7 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 468 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
1 צנצנת נוטלה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הקרפ היטב לבלילה אחידה עד שאין גושים.
- יוצקים מצקת מהבלילה על מחבת, מפזרים באופן אחיד, מטגנים עד להכנה (ללא שמן), הופכים לצד השני ל-2 דקות ומוציאים. חוזרים על הפעולה עם כל הבלילה.
- מקפלים את הקרפ לשניים, מורחים נוטלה, מקפלים עוד פעמיים ליצירת משולש ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הקרפ היטב לבלילה אחידה עד שאין גושים.
- יוצקים מצקת מהבלילה על מחבת, מפזרים באופן אחיד, מטגנים עד להכנה (ללא שמן), הופכים לצד השני ל-2 דקות ומוציאים. חוזרים על הפעולה עם כל הבלילה.
- מקפלים את הקרפ לשניים, מורחים נוטלה, מקפלים עוד פעמיים ליצירת משולש ומגישים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)