לזניה תרד בשמל

לזניה של העולמות! לזניה חלבית עם שכבות של תרד ובשמל, ערימות של גבינה, ביס שהוא חלום, הלזניה הכי טעימה שתכינו בחייכם - בהבטחה
לזניה של העולמות! לזניה חלבית עם שכבות של תרד ובשמל, ערימות של גבינה, ביס שהוא חלום, הלזניה הכי טעימה שתכינו בחייכם - בהבטחה
  • דניאל עמית
  • 70 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3776
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3776.2 קק״ל 3776.2 קק״ל
    פחמימות 294.6 גרם 294.6 גרם
    שומן 244.8 גרם 244.8 גרם
    נתרן 4963.4 מ״ג 4963.4 מ״ג
    חלבון 113.7 גרם 113.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 147.5 גרם 147.5 גרם
    כולסטרול 684.0 מ״ג 684.0 מ״ג
    סידן 2101.2 מ״ג 2101.2 מ״ג
    ברזל 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 3506.3 מ״ג 3506.3 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3776
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3776.2 קק״ל 3776.2 קק״ל
    פחמימות 294.6 גרם 294.6 גרם
    שומן 244.8 גרם 244.8 גרם
    נתרן 4963.4 מ״ג 4963.4 מ״ג
    חלבון 113.7 גרם 113.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 147.5 גרם 147.5 גרם
    כולסטרול 684.0 מ״ג 684.0 מ״ג
    סידן 2101.2 מ״ג 2101.2 מ״ג
    ברזל 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 3506.3 מ״ג 3506.3 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
אוכל איטלקי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 30X30

שכבת תרד

רוטב בשמל

דפי לזניה וציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את שכבת התרד: ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים בה את השום והתרד. מערבבים ומוסיפים את השמנת המתוקה, המלח ואגוז המוסקט.
  2. מערבבים בכוס את הקורנפלור עם המים הרותחים עד להמסה ושופכים על התרד. מערבבים ומסירים מהאש להתקררות.
  3. מכינים את רוטב הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים את החלב ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך.
  4. מרכיבים את הלזניה: שמים שכבה ראשונה של בשמל, לאחר מכן דפי לזניה, בשמל, תרד ומוצרלה. חוזרים על השכבות 5 פעמים. סוגרים עם מוצרלה וגרנה פדנו.
  5. עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור על 180 מעלות במשך 20 דקות. כעבור 20 דקות מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות. מסיימים עם מצב גריל ל-5 דקות.
  6. נותנים ללזניה להתקרר מעט כדי שתתייצב. בתיאבון!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody