עוגת שוקולד משגעת
עוגת שוקולד כזו לא אכלתם בחייכם! עסיסית בטירוף, נימוחה ועשירה. תהיה עוגת השוקולד הקבועה שלכם לימי הולדת, לימי משפחה או לכל שמחה אחרת
עוגת שוקולד כזו לא אכלתם בחייכם! עסיסית בטירוף, נימוחה ועשירה. תהיה עוגת השוקולד הקבועה שלכם לימי הולדת, לימי משפחה או לכל שמחה אחרת
- דניאל עמית
- 199K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 604.4 קק״ל 7252.6 קק״לפחמימות 46.8 גרם 561.9 גרםשומן 44.0 גרם 528.4 גרםנתרן 283.2 מ״ג 3398.8 מ״גחלבון 5.6 גרם 67.7 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.1 גרםשומן רווי 17.3 גרם 207.2 גרםכולסטרול 137.7 מ״ג 1651.8 מ״גסידן 47.4 מ״ג 568.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 146.4 מ״ג 1757.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות604
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 604.4 קק״ל 7252.6 קק״לפחמימות 46.8 גרם 561.9 גרםשומן 44.0 גרם 528.4 גרםנתרן 283.2 מ״ג 3398.8 מ״גחלבון 5.6 גרם 67.7 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.1 גרםשומן רווי 17.3 גרם 207.2 גרםכולסטרול 137.7 מ״ג 1651.8 מ״גסידן 47.4 מ״ג 568.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 146.4 מ״ג 1757.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.8 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 604 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת שוקולד
-
4 ביצים M
-
1 1/4 כוסות סוכר לבן
-
1 כוס קמח תופח
-
1 כוס שמן קנולה
-
1 כוס שוקולית
-
1 כפית קפה נמס
-
1 קורט מלח דק
-
250 גרם שמנת מתוקה 38%
-
50 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם שוקולד חלב
גנאש
-
250 גרם שמנת מתוקה 38%
-
150 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: טורפים את הביצים והסוכר באופן ידני או במיקסר.
- מוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים - השמן, השוקולית, הקמח, נס הקפה והמלח.
- ממיסים בסיר נפרד את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר ושוקולד החלב. כשהכל נמס, מוסיפים לבלילה ומערבבים עד שאין גושים.
- מעבירים את בלילת העוגה לתבנית מלבנית בינונית (31*22) משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות טורבו למשך 40-45 דקות. מוציאים לאחר שבודקים עם קיסם והוא יוצא לח.
- מכינים את הגנאש: ממיסים את השמנת המתוקה עם שוקולד החלב והשוקולד המריר בסיר על אש נמוכה.
- כשהעוגה חמה ומוכנה חותכים אותה בתוך התבנית, שופכים עליה את הגנאש, מחכים שתתקרר מעט ומוסיפים סוכריות צבעוניות. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: טורפים את הביצים והסוכר באופן ידני או במיקסר.
- מוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים - השמן, השוקולית, הקמח, נס הקפה והמלח.
- ממיסים בסיר נפרד את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר ושוקולד החלב. כשהכל נמס, מוסיפים לבלילה ומערבבים עד שאין גושים.
- מעבירים את בלילת העוגה לתבנית מלבנית בינונית (31*22) משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות טורבו למשך 40-45 דקות. מוציאים לאחר שבודקים עם קיסם והוא יוצא לח.
- מכינים את הגנאש: ממיסים את השמנת המתוקה עם שוקולד החלב והשוקולד המריר בסיר על אש נמוכה.
- כשהעוגה חמה ומוכנה חותכים אותה בתוך התבנית, שופכים עליה את הגנאש, מחכים שתתקרר מעט ומוסיפים סוכריות צבעוניות. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (51)
מה זה אומר אם הקיסם לח? עברו 50 דקות והקיסם עדיין רטוב באמצע 😟
היי שיר, לתת לו עוגה עוד זמן בתנור