עשירה, טעימה ומפנקת: פסטה קרם פטריות
פסטה ברוטב קרם פטריות עשיר וטעים שיכנס לרשימת המתכונים הקבועים שלכם במטבח! הרוטב הקרמי של הפטריות הטחונות הולך מדהים עם קצת פרמזן ועירית קצוצה מלמעלה, תענוג
פסטה ברוטב קרם פטריות עשיר וטעים שיכנס לרשימת המתכונים הקבועים שלכם במטבח! הרוטב הקרמי של הפטריות הטחונות הולך מדהים עם קצת פרמזן ועירית קצוצה מלמעלה, תענוג
- דניאל עמית
- 13K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 139.9 קק״ל 559.6 קק״לפחמימות 3.0 גרם 12.0 גרםשומן 12.4 גרם 49.6 גרםנתרן 318.8 מ״ג 1275.0 מ״גחלבון 4.7 גרם 18.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.5 גרםכולסטרול 29.8 מ״ג 119.0 מ״גסידן 110.9 מ״ג 443.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 18.1 מ״ג 72.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות140
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 139.9 קק״ל 559.6 קק״לפחמימות 3.0 גרם 12.0 גרםשומן 12.4 גרם 49.6 גרםנתרן 318.8 מ״ג 1275.0 מ״גחלבון 4.7 גרם 18.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.5 גרםכולסטרול 29.8 מ״ג 119.0 מ״גסידן 110.9 מ״ג 443.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 18.1 מ״ג 72.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 140 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מחית פטריות
-
1 סלסילה פטריות יער
-
2 סלסילה פטריות שימג’יאחת של חומות ואחת של לבנות
-
1 כף גבינת מסקרפונה
קרם הפטריות
-
30 גרם חמאה
-
4 שיני שום
-
1 מיכל שמנת לבישול 9%
-
1 כפית שמן כמהיןאו מחית כמהין
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט אגוז מוסקט
פסטה
-
1 חבילה פסטה פוזיליאו כל סוג שאוהבים
-
2 1/2 ליטר מים רותחים
הגשה
-
50 גרם גבינת פרמזן
-
2 כפות עיריתקצוצה
אופן הכנה
- טוחנים את הפטריות במעבד מזון יחד עם המסקרפונה.
- קוצצים את השום ומטגנים בחמאה.
- מוסיפים את מחית הפטריות ומבשלים 6 דקות.
- מכינים את הפסטה: מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה 12 דקות ומסננים.
- מוסיפים למחבת שמנת לבישול, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה.
- לקראת סוף הבישול, נוסיף כפית מחית כמהין ו-3 כפות ממי הבישול של הפסטה.
- כשהפסטה מוכנה, נעביר אותה למחבת עם הרוטב, נערבב ונגיש עם תוספת פרמזן ועירית קצוצה.
אופן הכנה
- טוחנים את הפטריות במעבד מזון יחד עם המסקרפונה.
- קוצצים את השום ומטגנים בחמאה.
- מוסיפים את מחית הפטריות ומבשלים 6 דקות.
- מכינים את הפסטה: מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה 12 דקות ומסננים.
- מוסיפים למחבת שמנת לבישול, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה.
- לקראת סוף הבישול, נוסיף כפית מחית כמהין ו-3 כפות ממי הבישול של הפסטה.
- כשהפסטה מוכנה, נעביר אותה למחבת עם הרוטב, נערבב ונגיש עם תוספת פרמזן ועירית קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
היי מה עדיף לשים שמנת לבישול או שמנת מתוקה?
אפשר זה או זה – ממליצה על שמנת לבישול