עשירה, טעימה ומפנקת: פסטה קרם פטריות

פסטה ברוטב קרם פטריות עשיר וטעים שיכנס לרשימת המתכונים הקבועים שלכם במטבח! הרוטב הקרמי של הפטריות הטחונות הולך מדהים עם קצת פרמזן ועירית קצוצה מלמעלה, תענוג
פסטה ברוטב קרם פטריות עשיר וטעים שיכנס לרשימת המתכונים הקבועים שלכם במטבח! הרוטב הקרמי של הפטריות הטחונות הולך מדהים עם קצת פרמזן ועירית קצוצה מלמעלה, תענוג
  • דניאל עמית
  • 13K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    140
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.9 קק״ל 559.6 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.6 גרם
    נתרן 318.8 מ״ג 1275.0 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 18.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 28.5 גרם
    כולסטרול 29.8 מ״ג 119.0 מ״ג
    סידן 110.9 מ״ג 443.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 18.1 מ״ג 72.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    140
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.9 קק״ל 559.6 קק״ל
    פחמימות 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.6 גרם
    נתרן 318.8 מ״ג 1275.0 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 18.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 28.5 גרם
    כולסטרול 29.8 מ״ג 119.0 מ״ג
    סידן 110.9 מ״ג 443.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 18.1 מ״ג 72.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
ארוחה מהירה
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם הפטריות

פסטה

הגשה


אופן הכנה

  1. טוחנים את הפטריות במעבד מזון יחד עם המסקרפונה.
  2. קוצצים את השום ומטגנים בחמאה.
  3. מוסיפים את מחית הפטריות ומבשלים 6 דקות.
  4. מכינים את הפסטה: מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה 12 דקות ומסננים.
  5. מוסיפים למחבת שמנת לבישול, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה.
  6. לקראת סוף הבישול, נוסיף כפית מחית כמהין ו-3 כפות ממי הבישול של הפסטה.
  7. כשהפסטה מוכנה, נעביר אותה למחבת עם הרוטב, נערבב ונגיש עם תוספת פרמזן ועירית קצוצה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      אופל למברנזי

      היי מה עדיף לשים שמנת לבישול או שמנת מתוקה?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        אפשר זה או זה – ממליצה על שמנת לבישול

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody