רקע בוש

מאפינס בננה שוקולד: מתכון קל ומושלם לאורחים ולמשפחה

מתחשק לכם לגוון עם המאפינס? אז קבלו מתכון של מאפינס בננה שוקולד חלומיים, שמכינים באפס מאמץ ובקלי קלות!
מתחשק לכם לגוון עם המאפינס? אז קבלו מתכון של מאפינס בננה שוקולד חלומיים, שמכינים באפס מאמץ ובקלי קלות!
  • דניאל עמית
  • 36K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 390.0 קק״ל 6240.7 קק״ל
    פחמימות 45.5 גרם 728.7 גרם
    שומן 17.8 גרם 285.6 גרם
    נתרן 466.7 מ״ג 7467.1 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 105.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 53.9 גרם
    כולסטרול 75.6 מ״ג 1210.0 מ״ג
    סידן 39.3 מ״ג 628.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 229.4 מ״ג 3670.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 390.0 קק״ל 6240.7 קק״ל
    פחמימות 45.5 גרם 728.7 גרם
    שומן 17.8 גרם 285.6 גרם
    נתרן 466.7 מ״ג 7467.1 מ״ג
    חלבון 6.6 גרם 105.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 53.9 גרם
    כולסטרול 75.6 מ״ג 1210.0 מ״ג
    סידן 39.3 מ״ג 628.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 229.4 מ״ג 3670.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
ארוחה חלבית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. בקערת מיקסר טורפים את השמן, הסוכר, סוכר הווניל והביצים עד להטמעתם בתערובת וקבלת מרקם אוורירי.
  3. בקערה מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה והמלח.
  4. בקערה נוספת מערבבים את היוגורט עם השמנת והחלב.
  5. מוסיפים לסירוגין את התערובת בקערה עם הקמח והתערובת בקערה עם השמנת לתוך תערובת הביצים בקערת המיקסר.
  6. מקפלים פנימה את הבננות וחצי מכמות השוקולד צ’יפס.
  7. יוצקים את הבלילה לתוך תבנית מאפינס ומפזרים את יתרת השוקולד צ’יפס מעל המאפינס.

    מאפינס בננה שוקולד 2
    מאפינס מושלמים!

  8. אופים בתנור במשך כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים.
  9. מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

    מאפינס בננה שוקולד 3
    מאפינס בננה שוקולד. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      שני פרסיה

      וואייי ניהיה לי מזה בלאגן!

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי שני, אשמח לדעת מדוע נהיה מזה בלאגן

      Avatar
      לא ברור

      שלב 3,4,5 הקמח מופיע פעמיים וגם השמנת לא ברור מתי להוסיף

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        יש לך 3 קערות:
        1. קערת המיקסר – ביצים + שמן +סוכר + סוכר וניל
        2. קערת קמח + סודה לשתייה + מלח
        3. קערת יוגורט + חלב + שמנת
        ואז מוסיפים לקערה 1 את קערות 2 ו-3 לסירוגין.
        תוקן כך שיהיה ברור יותר באופן ההכנה, תודה רבה

      Avatar
      מבולבלת

      במצרכים כתוב שיש חלב, אבל לא כתוב איפה להכניס אותו בהוראות הכנה..

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי, הוספתי כעת לאופן ההכנה, תודה על עירור תשומת הלב

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody