-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 390.0 קק״ל 6240.7 קק״לפחמימות 45.5 גרם 728.7 גרםשומן 17.8 גרם 285.6 גרםנתרן 466.7 מ״ג 7467.1 מ״גחלבון 6.6 גרם 105.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.0 גרםשומן רווי 3.4 גרם 53.9 גרםכולסטרול 75.6 מ״ג 1210.0 מ״גסידן 39.3 מ״ג 628.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 19.6 מ״גאשלגן 229.4 מ״ג 3670.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות390
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 390.0 קק״ל 6240.7 קק״לפחמימות 45.5 גרם 728.7 גרםשומן 17.8 גרם 285.6 גרםנתרן 466.7 מ״ג 7467.1 מ״גחלבון 6.6 גרם 105.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.0 גרםשומן רווי 3.4 גרם 53.9 גרםכולסטרול 75.6 מ״ג 1210.0 מ״גסידן 39.3 מ״ג 628.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 19.6 מ״גאשלגן 229.4 מ״ג 3670.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.9 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 390 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס שמן קנולה
-
200 גרם סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
4 ביצים L
-
450 גרם קמח תופח
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2גביע או 100 מ"ל יוגורט 3%
-
1/4כוס או 50 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3 בננות בינוניותבשלות ומעוכות
-
1 כוס חלב 3%
-
1/4 כפית מלח דק
-
150 גרם שוקולד צ’יפס100 לבלילה ו-50 לפיזור מעל המאפינס
הגשה
-
1 שקית אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערת מיקסר טורפים את השמן, הסוכר, סוכר הווניל והביצים עד להטמעתם בתערובת וקבלת מרקם אוורירי.
- בקערה מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה והמלח.
- בקערה נוספת מערבבים את היוגורט עם השמנת והחלב.
- מוסיפים לסירוגין את התערובת בקערה עם הקמח והתערובת בקערה עם השמנת לתוך תערובת הביצים בקערת המיקסר.
- מקפלים פנימה את הבננות וחצי מכמות השוקולד צ’יפס.
- יוצקים את הבלילה לתוך תבנית מאפינס ומפזרים את יתרת השוקולד צ’יפס מעל המאפינס.
- אופים בתנור במשך כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים.
- מצננים ומקשטים באבקת סוכר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערת מיקסר טורפים את השמן, הסוכר, סוכר הווניל והביצים עד להטמעתם בתערובת וקבלת מרקם אוורירי.
- בקערה מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה והמלח.
- בקערה נוספת מערבבים את היוגורט עם השמנת והחלב.
- מוסיפים לסירוגין את התערובת בקערה עם הקמח והתערובת בקערה עם השמנת לתוך תערובת הביצים בקערת המיקסר.
- מקפלים פנימה את הבננות וחצי מכמות השוקולד צ’יפס.
- יוצקים את הבלילה לתוך תבנית מאפינס ומפזרים את יתרת השוקולד צ’יפס מעל המאפינס.
- אופים בתנור במשך כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים.
- מצננים ומקשטים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
וואייי ניהיה לי מזה בלאגן!
היי שני, אשמח לדעת מדוע נהיה מזה בלאגן
שלב 3,4,5 הקמח מופיע פעמיים וגם השמנת לא ברור מתי להוסיף
יש לך 3 קערות:
1. קערת המיקסר – ביצים + שמן +סוכר + סוכר וניל
2. קערת קמח + סודה לשתייה + מלח
3. קערת יוגורט + חלב + שמנת
ואז מוסיפים לקערה 1 את קערות 2 ו-3 לסירוגין.
תוקן כך שיהיה ברור יותר באופן ההכנה, תודה רבה
במצרכים כתוב שיש חלב, אבל לא כתוב איפה להכניס אותו בהוראות הכנה..
היי, הוספתי כעת לאופן ההכנה, תודה על עירור תשומת הלב