קונכיות פסטה במילוי גבינות ברוטב רוזה
- דניאל עמית
- 76K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.4 קק״ל 882.7 קק״לפחמימות 17.5 גרם 35.1 גרםשומן 29.6 גרם 59.2 גרםנתרן 1761.4 מ״ג 3522.9 מ״גחלבון 28.4 גרם 56.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 18.0 גרם 36.0 גרםכולסטרול 96.0 מ״ג 192.0 מ״גסידן 849.2 מ״ג 1698.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 370.2 מ״ג 740.3 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות441
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 441.4 קק״ל 882.7 קק״לפחמימות 17.5 גרם 35.1 גרםשומן 29.6 גרם 59.2 גרםנתרן 1761.4 מ״ג 3522.9 מ״גחלבון 28.4 גרם 56.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 18.0 גרם 36.0 גרםכולסטרול 96.0 מ״ג 192.0 מ״גסידן 849.2 מ״ג 1698.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 370.2 מ״ג 740.3 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 441 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב רוזה
-
3 שיני שום
-
או חמאה
-
1 בקבוק עגבניות מרוסקות
-
1 מיכל שמנת לבישול 15%
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
מלית גבינות
-
1 גביע גבינת ריקוטה 5%
-
2 כפות קוטג’
-
1 חופן גבינת קשקבלאו גבינת מוצרלה, מגורדת
-
100 גרם גבינה בולגרית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט אגוז מוסקטלא חובה
קישוט
-
עלים טריים
אופן הכנה
1.מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר את השום עם קצת שמן זית או חמאה.
2. מוסיפים בקבוק מחית עגבניות של בלה איטליה, שלא צריך להוסיף לו יותר מדי, כי הוא באמת מושלם בפני עצמו.
3. מוסיפים את השמנת לבישול, המלח והפלפל ומבשלים כמה דקות.
4. בתבנית עגולה/סיר שטוח שמתאים לאפייה בתנור, שמים חצי מכמות הרוטב ומסדרים את הצדפות. לגבי הצדפות- לא צריך לבשל אותן לפני! ממלאים אותן ככה.
5. מכינים את מלית הגבינות: מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הקוטג׳, הקשקבל, הבולגרית, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט וממלאים את הצדפות.
6. שופכים את הרוטב שנשאר מעל הצדפות הממולאות. חשוב שהרוטב יכסה לגמרי את הצדפות כדי שהן יתרככו.
7. מכסים את הסיר בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.
8. אחרי חצי שעה, מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 10 דקות נוספות וזה מוכן!
9. לפני ההגשה מפזרים כמה עלי בזיליקום והיידה אכילה רגשית טעימה ומזינה.
אופן הכנה
1.מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר את השום עם קצת שמן זית או חמאה.
2. מוסיפים בקבוק מחית עגבניות של בלה איטליה, שלא צריך להוסיף לו יותר מדי, כי הוא באמת מושלם בפני עצמו.
3. מוסיפים את השמנת לבישול, המלח והפלפל ומבשלים כמה דקות.
4. בתבנית עגולה/סיר שטוח שמתאים לאפייה בתנור, שמים חצי מכמות הרוטב ומסדרים את הצדפות. לגבי הצדפות- לא צריך לבשל אותן לפני! ממלאים אותן ככה.
5. מכינים את מלית הגבינות: מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הקוטג׳, הקשקבל, הבולגרית, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט וממלאים את הצדפות.
6. שופכים את הרוטב שנשאר מעל הצדפות הממולאות. חשוב שהרוטב יכסה לגמרי את הצדפות כדי שהן יתרככו.
7. מכסים את הסיר בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.
8. אחרי חצי שעה, מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 10 דקות נוספות וזה מוכן!
9. לפני ההגשה מפזרים כמה עלי בזיליקום והיידה אכילה רגשית טעימה ומזינה.
תגובה (1)
היי דניאל,