-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 600.0 קק״ל 2400.0 קק״לפחמימות 6.0 גרם 23.8 גרםשומן 48.9 גרם 195.4 גרםנתרן 15.5 מ״ג 61.9 מ״גחלבון 4.6 גרם 18.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרםשומן רווי 31.3 גרם 125.0 גרםכולסטרול 146.3 מ״ג 585.0 מ״גסידן 93.7 מ״ג 374.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 105.0 מ״ג 420.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות600
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 600.0 קק״ל 2400.0 קק״לפחמימות 6.0 גרם 23.8 גרםשומן 48.9 גרם 195.4 גרםנתרן 15.5 מ״ג 61.9 מ״גחלבון 4.6 גרם 18.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרםשומן רווי 31.3 גרם 125.0 גרםכולסטרול 146.3 מ״ג 585.0 מ״גסידן 93.7 מ״ג 374.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 105.0 מ״ג 420.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לפני מספר שנים, איתגרה את עצמה דניאל והכינה קרמשניט, השאירה אותו במקרר להתייצבות ויצאה לעבודה.
כשהגיעה חזרה הביתה, אחרי שסיפרה בגאווה לכולם על הקרמשניט שהכינה והיא מתה כבר לפתוח את המקרר ולתת בו ביס, היא נדהמה לגלות שהקרמשניט איננו. נעלם!
מסתבר שהשותפה שלה החליטה לקחת אותו איתה לניחום אבלים ומאז נותר הטעם החמצמץ של הקרמשניט בזכרון של דניאל.
אז כדי לפצות את עצמה (ואותנו) החליטה לשחזר את היצירה הקודמת והכינה קרמשניט לתפארת!
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 600 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לקרם
-
250גרם או 1 גביע גבינת מסקרפונה
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
5 כפות אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
- מניחים את בצק העלים על תבנית האפייה ומפזרים מעל אבקת סוכר. על הבצק מניחים עוד נייר אפייה ועל הנייר תבנית נוספת שתשמש כמישקולת. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות (עד שהבצק מזהיב).
- מוציאים את הבצק מהתנור ומקררים. חותכים את הבצק למלבנים שווים בגודל הרצוי (או גדולים להגשה מרכזית או קטנים להגשה אישית).
- מכינים את קרם הוניל: מקציפים במיקסר את גבינת המסקרפונה. מוסיפים את השמנת המתוקה, הסוכר והוניל עד שמתקבלת קציפה יציבה. טועמים ומוסיפים אבקת סוכר אם צריך.
- מרכיבים את הקינוח: מניחים על צלחת ההגשה שכבה של הבצק, מעליו מוזגים בנדיבות מקרם הוניל, מעליו עוד שכבה של בצק ומעליו עוד שכבה של קרם. מסדרים את התותים על שכבת הקרם העליונה ומפדרים באבקת סוכר.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
- מניחים את בצק העלים על תבנית האפייה ומפזרים מעל אבקת סוכר. על הבצק מניחים עוד נייר אפייה ועל הנייר תבנית נוספת שתשמש כמישקולת. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות (עד שהבצק מזהיב).
- מוציאים את הבצק מהתנור ומקררים. חותכים את הבצק למלבנים שווים בגודל הרצוי (או גדולים להגשה מרכזית או קטנים להגשה אישית).
- מכינים את קרם הוניל: מקציפים במיקסר את גבינת המסקרפונה. מוסיפים את השמנת המתוקה, הסוכר והוניל עד שמתקבלת קציפה יציבה. טועמים ומוסיפים אבקת סוכר אם צריך.
- מרכיבים את הקינוח: מניחים על צלחת ההגשה שכבה של הבצק, מעליו מוזגים בנדיבות מקרם הוניל, מעליו עוד שכבה של בצק ומעליו עוד שכבה של קרם. מסדרים את התותים על שכבת הקרם העליונה ומפדרים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
את הבצק מניחים ככה ומעל אבקת סוכר או שמערבבים את הבצק עם האבקת סוכר ושמים קצת מלמעלה.
מניחים את הבצק ומפזרים מעליו אבקת סוכר.
האם ניתן להחליף לבצק פילו?
היי 🙂 לא ניתן להחליף לבצק פילו