רקע בוש

קציצות ברוקולי וכרובית

אם יש משהו שכיף לאכול אותו קר, זה כנראה הקציצות האלו. רציתי להכין משהו בריא ואפוי עם ירקות אבל לא הצלחתי להתאפק ובסוף הוספתי גבינה וטיגנתי, אבל יצא סוף!
אם יש משהו שכיף לאכול אותו קר, זה כנראה הקציצות האלו. רציתי להכין משהו בריא ואפוי עם ירקות אבל לא הצלחתי להתאפק ובסוף הוספתי גבינה וטיגנתי, אבל יצא סוף!
  • דניאל עמית
  • 50K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    59
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 58.9 קק״ל 706.6 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 44.2 גרם
    שומן 2.9 גרם 34.7 גרם
    נתרן 345.8 מ״ג 4149.6 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 54.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 14.3 גרם
    כולסטרול 67.2 מ״ג 805.8 מ״ג
    סידן 45.4 מ״ג 545.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 53.4 מ״ג 641.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    59
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 58.9 קק״ל 706.6 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 44.2 גרם
    שומן 2.9 גרם 34.7 גרם
    נתרן 345.8 מ״ג 4149.6 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 54.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 14.3 גרם
    כולסטרול 67.2 מ״ג 805.8 מ״ג
    סידן 45.4 מ״ג 545.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 53.4 מ״ג 641.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חולטים את הכרובית והברוקולי במים רותחים עם מלח עד שמתרככים קצת. מסננים מהמים.
  2. טוחנים את הכרובית והברוקולי בעזרת בלנדר מוט (אפשר גם לקצוץ דק בסכין).
  3. מערבבים היטב את הכרובית, הברוקולי, השום, המלח, הפלפל, הביצים, הקוואקר והגבינות לתערובת אחידה. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך. מכניסים למקרר לחצי שעה.
  4. מוציאים מהמקרר, מרטיבים את הידיים ויוצרים קציצות מהתערובת.
  5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד הזהבה משני הצדדים.
  6. מגישים עם יוגורט או שמנת חמוצה בצד.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (3)

    Avatar

      Avatar
      היא-לי

      האם אפשר/טעים לאפות במקום לטגן?

        Avatar
        מערכת Foody

        לא ניסינו קודם. אבל בהחלט, אין בעיה לאפות.
        ספרי לנו איך יצא 🙂

        Avatar
        ירדן

        היי, כן לגמרי אני באופן קבוע אופה על 180 מעלות טורבו חצי שעה (פחות או יותר) ויוצא מושלם עם שמנת חמוצה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody