דג בתנור עם למון גראס, עגבניות ובצל

אוהבים דגים? גם אני! אז החלטתי לפנק אתכם במתכון שמכינים בקלילות לדג שלם מלא בטעמים על מצע של ירקות אפוי בתנור. גם חגיגי גם דגיגי
אוהבים דגים? גם אני! אז החלטתי לפנק אתכם במתכון שמכינים בקלילות לדג שלם מלא בטעמים על מצע של ירקות אפוי בתנור. גם חגיגי גם דגיגי
  • דניאל עמית
  • 9K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    436
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 435.9 קק״ל 871.9 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 40.7 גרם
    שומן 38.7 גרם 77.5 גרם
    נתרן 1487.4 מ״ג 2974.8 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 7.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 44.5 מ״ג 89.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 505.3 מ״ג 1010.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    436
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 435.9 קק״ל 871.9 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 40.7 גרם
    שומן 38.7 גרם 77.5 גרם
    נתרן 1487.4 מ״ג 2974.8 מ״ג
    חלבון 3.6 גרם 7.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 44.5 מ״ג 89.0 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 505.3 מ״ג 1010.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לדג

לירקות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. מפזרים את טבעות הבצל ועגבניות השרי על התבנית, מוזגים מעל מעט שמן זית ומלח גס.
  3. מניחים על הירקות את הדג, מוזגים לתוכו שמן זית (מורחים עם היד) מפזרים מעט מלח גס, מכניסים את הלמון גראס, שיני השום והחמאה וסוגרים את הדג.
  4. חורצים את חלקו העליון של הדג באלכסון 3 פעמים במרחקים שווים פחות או יותר.
  5. מוזגים על הדג (על העור) מעט שמן זית ועוד קצת מלח גס.
  6. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody