דג בתנור עם למון גראס, עגבניות ובצל
אוהבים דגים? גם אני! אז החלטתי לפנק אתכם במתכון שמכינים בקלילות לדג שלם מלא בטעמים על מצע של ירקות אפוי בתנור. גם חגיגי גם דגיגי
אוהבים דגים? גם אני! אז החלטתי לפנק אתכם במתכון שמכינים בקלילות לדג שלם מלא בטעמים על מצע של ירקות אפוי בתנור. גם חגיגי גם דגיגי
- דניאל עמית
- 9K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 435.9 קק״ל 871.9 קק״לפחמימות 20.4 גרם 40.7 גרםשומן 38.7 גרם 77.5 גרםנתרן 1487.4 מ״ג 2974.8 מ״גחלבון 3.6 גרם 7.3 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.6 גרםשומן רווי 9.3 גרם 18.7 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״גסידן 44.5 מ״ג 89.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 505.3 מ״ג 1010.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות436
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 435.9 קק״ל 871.9 קק״לפחמימות 20.4 גרם 40.7 גרםשומן 38.7 גרם 77.5 גרםנתרן 1487.4 מ״ג 2974.8 מ״גחלבון 3.6 גרם 7.3 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.6 גרםשומן רווי 9.3 גרם 18.7 גרםכולסטרול 21.5 מ״ג 43.0 מ״גסידן 44.5 מ״ג 89.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 505.3 מ״ג 1010.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.5 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 436 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לדג
לירקות
-
2 בצלים בינונייםפרוס לטבעות
-
1 כוס עגבניות שריחצויות
-
4 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח גס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מפזרים את טבעות הבצל ועגבניות השרי על התבנית, מוזגים מעל מעט שמן זית ומלח גס.
- מניחים על הירקות את הדג, מוזגים לתוכו שמן זית (מורחים עם היד) מפזרים מעט מלח גס, מכניסים את הלמון גראס, שיני השום והחמאה וסוגרים את הדג.
- חורצים את חלקו העליון של הדג באלכסון 3 פעמים במרחקים שווים פחות או יותר.
- מוזגים על הדג (על העור) מעט שמן זית ועוד קצת מלח גס.
- מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מפזרים את טבעות הבצל ועגבניות השרי על התבנית, מוזגים מעל מעט שמן זית ומלח גס.
- מניחים על הירקות את הדג, מוזגים לתוכו שמן זית (מורחים עם היד) מפזרים מעט מלח גס, מכניסים את הלמון גראס, שיני השום והחמאה וסוגרים את הדג.
- חורצים את חלקו העליון של הדג באלכסון 3 פעמים במרחקים שווים פחות או יותר.
- מוזגים על הדג (על העור) מעט שמן זית ועוד קצת מלח גס.
- מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)