כדורי שוקולד עם שיבולת שועל
במקום להכין כדורי שוקולד עם עוגיות פתי בר, החלטתי להיות הפעם קצת יותר בריאה ולהשתמש בעוגיות עם שיבולת שועל. התוצאה מפתיעה ומשובחת
במקום להכין כדורי שוקולד עם עוגיות פתי בר, החלטתי להיות הפעם קצת יותר בריאה ולהשתמש בעוגיות עם שיבולת שועל. התוצאה מפתיעה ומשובחת
- דניאל עמית
- 10K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 159.9 קק״ל 1279.1 קק״לפחמימות 13.4 גרם 107.3 גרםשומן 11.2 גרם 89.7 גרםנתרן 115.3 מ״ג 922.1 מ״גחלבון 1.3 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.9 גרםשומן רווי 6.0 גרם 47.7 גרםכולסטרול 29.9 מ״ג 239.4 מ״גסידן 8.4 מ״ג 66.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 50.6 מ״ג 404.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות160
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 159.9 קק״ל 1279.1 קק״לפחמימות 13.4 גרם 107.3 גרםשומן 11.2 גרם 89.7 גרםנתרן 115.3 מ״ג 922.1 מ״גחלבון 1.3 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 5.9 גרםשומן רווי 6.0 גרם 47.7 גרםכולסטרול 29.9 מ״ג 239.4 מ״גסידן 8.4 מ״ג 66.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 50.6 מ״ג 404.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 160 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
80גרם או 4 עוגיות חמאה בינוניותרצוי עוגיות שיבולת שועל או חטיף שיבולת שועל
-
50 גרם חמאה
-
50 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם שוקולד חלב
-
1 קורט מלח דק
-
או קוקוס לפי הצורך
אופן הכנה
- מפוררים את העוגיות במעבד מזון לפירורים.
- ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים ומערבבים. מוסיפים את המלח.
- מוסיפים את תערובת השוקולד לפירורי העוגיות, מערבבים היטב.
- יוצרים כדורים מהתערובת בידיים.
- טובלים בצלחת מלאה בסוכריות צבעוניות (או קוקוס) מניחים על צלחת או תבנית ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
אופן הכנה
- מפוררים את העוגיות במעבד מזון לפירורים.
- ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים ומערבבים. מוסיפים את המלח.
- מוסיפים את תערובת השוקולד לפירורי העוגיות, מערבבים היטב.
- יוצרים כדורים מהתערובת בידיים.
- טובלים בצלחת מלאה בסוכריות צבעוניות (או קוקוס) מניחים על צלחת או תבנית ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)