רקע בוש

קציצות פרגית מושלמות עם תפוחי אדמה ותרד

תבשיל קציצות מושלמות ברוטב צהוב! קציצות פרגית עם תפוחי אדמה ותרד שהכי קל בעולם להכין וילכו מושלם עם אורז לבן. פתרון מעולה לארוחת צהריים
תבשיל קציצות מושלמות ברוטב צהוב! קציצות פרגית עם תפוחי אדמה ותרד שהכי קל בעולם להכין וילכו מושלם עם אורז לבן. פתרון מעולה לארוחת צהריים
  • דניאל עמית
  • 13K צפיות
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    239
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.1 קק״ל 1913.0 קק״ל
    פחמימות 26.6 גרם 212.5 גרם
    שומן 6.0 גרם 48.0 גרם
    נתרן 740.9 מ״ג 5927.0 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 147.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.0 מ״ג 416.2 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 238.1 מ״ג 1905.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    239
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.1 קק״ל 1913.0 קק״ל
    פחמימות 26.6 גרם 212.5 גרם
    שומן 6.0 גרם 48.0 גרם
    נתרן 740.9 מ״ג 5927.0 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 147.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.0 מ״ג 416.2 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 238.1 מ״ג 1905.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
ארוחה בשרית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את הבצל הלבן ,הקישוא, הפטרוזיליה והכוסברה.
  2. שמים בקערה את הירקות שטחנו, הפרגית, הקורנפלור והתבלינים.
  3. מערבבים הכול ביחד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
  4. מכדררים את התערובת לקציצות ומכניסים לתנור ל-15 דקות בחום של 180 מעלות.
  5. מכינים את הרוטב: במעבד מזון נחתוך לקוביות תפוחי אדמה בינוניים.
  6. על כיריים בסיר מטגנים עם קצת שמן, בצל חתוך לפרוסות, מוסיפים את שיני השום פרוס ואת קוביות תפוחי האדמה ומערבבים.
  7. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם. מערבבים ומוסיפים 2.5 כוסות מים רותחים.
  8. מבשלים עם מכסה על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים ואז מוסיפים את הקציצות.
  9. מבשלים למשך חצי שעה.
  10. מוסיפים את עלי התרד ומבשלים למשך 10 דקות נוספות. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

    קציצות עוף. צילום: דניאל עמית
    קציצות עוף. צילום: דניאל עמית


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody