פתיתים ונקניקיות בסיר אחד
סיר מלא טעמים של ילדות. פתיתים ונקניקיות מבושלים יחד בסיר אחד. אחת המנות האהובות והזכורות ביותר שיש מהצהרונים של הילדים, ותראו לי מבוגר שלא יטרוף את זה
סיר מלא טעמים של ילדות. פתיתים ונקניקיות מבושלים יחד בסיר אחד. אחת המנות האהובות והזכורות ביותר שיש מהצהרונים של הילדים, ותראו לי מבוגר שלא יטרוף את זה
- דניאל עמית
- 610K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.2 קק״ל 1608.8 קק״לפחמימות 66.0 גרם 263.8 גרםשומן 11.0 גרם 43.9 גרםנתרן 725.7 מ״ג 2902.8 מ״גחלבון 10.2 גרם 41.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.8 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.0 מ״ג 76.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 237.5 מ״ג 950.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות402
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.2 קק״ל 1608.8 קק״לפחמימות 66.0 גרם 263.8 גרםשומן 11.0 גרם 43.9 גרםנתרן 725.7 מ״ג 2902.8 מ״גחלבון 10.2 גרם 41.0 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.8 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.0 מ״ג 76.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 237.5 מ״ג 950.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 402 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן קנולהאו שמן זית
-
1 בצל גדולקצוץ דק
-
5 שיני שוםכתושות
-
4 נקניקיות גדולותאו יותר, איזה שאוהבים, חתוכה לפרוסות
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כף גדושה רסק עגבניות
-
1 1/2 כוסות רוטב עגבניות מוכן
-
1/2 חבילה פתיתיםאו חבילה שלמה של קונכיות פתיתים
-
2 כוסות מים רותחיםאו לפי הצורך כך שיכסו ב-1 ס"מ את הפתיתים
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 קורט אבקת צ’ילילא חובה
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
- מוסיפים את השום ומטגנים מעט (הזהרו שלא יישרף).
- מוסיפים את הנקניקיות (לא מבושלות) ומטגנים אותן במחבת עד שמקבלות מעט צבע. מוסיפים פפריקה מתוקה, רסק עגבניות ורוטב עגבניות ומערבבים.
- מוסיפים את הפתיתים, מים רותחים ומלח (אפשר גם מעט צ’ילי גרוס).
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומכסים את הסיר במכסה כך שיישאר מעט פתוח (לא סגור לגמרי). מבשלים ומערבבים מדי פעם עד שהפתיתים מתרככים ומוכנים לאכילה.
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
- מוסיפים את השום ומטגנים מעט (הזהרו שלא יישרף).
- מוסיפים את הנקניקיות (לא מבושלות) ומטגנים אותן במחבת עד שמקבלות מעט צבע. מוסיפים פפריקה מתוקה, רסק עגבניות ורוטב עגבניות ומערבבים.
- מוסיפים את הפתיתים, מים רותחים ומלח (אפשר גם מעט צ’ילי גרוס).
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומכסים את הסיר במכסה כך שיישאר מעט פתוח (לא סגור לגמרי). מבשלים ומערבבים מדי פעם עד שהפתיתים מתרככים ומוכנים לאכילה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (20)
אני עכשיו מכינה את זה עוד לא טעמתי אבל זה נראה טעיםםםם
הכנתי עם סקיני פסטה במקום פתיתים רגילים, ויצא נדיר!!!