פתיתים ונקניקיות בסיר אחד

סיר מלא טעמים של ילדות. פתיתים ונקניקיות מבושלים יחד בסיר אחד. אחת המנות האהובות והזכורות ביותר שיש מהצהרונים של הילדים, ותראו לי מבוגר שלא יטרוף את זה
סיר מלא טעמים של ילדות. פתיתים ונקניקיות מבושלים יחד בסיר אחד. אחת המנות האהובות והזכורות ביותר שיש מהצהרונים של הילדים, ותראו לי מבוגר שלא יטרוף את זה
  • דניאל עמית
  • 610K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    402
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.2 קק״ל 1608.8 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 263.8 גרם
    שומן 11.0 גרם 43.9 גרם
    נתרן 725.7 מ״ג 2902.8 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 41.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.0 מ״ג 76.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 237.5 מ״ג 950.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    402
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.2 קק״ל 1608.8 קק״ל
    פחמימות 66.0 גרם 263.8 גרם
    שומן 11.0 גרם 43.9 גרם
    נתרן 725.7 מ״ג 2902.8 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 41.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.0 מ״ג 76.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 237.5 מ״ג 950.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
  2. מוסיפים את השום ומטגנים מעט (הזהרו שלא יישרף).
  3. מוסיפים את הנקניקיות (לא מבושלות) ומטגנים אותן במחבת עד שמקבלות מעט צבע. מוסיפים פפריקה מתוקה, רסק עגבניות ורוטב עגבניות ומערבבים.
  4. מוסיפים את הפתיתים, מים רותחים ומלח (אפשר גם מעט צ’ילי גרוס).
  5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומכסים את הסיר במכסה כך שיישאר מעט פתוח (לא סגור לגמרי). מבשלים ומערבבים מדי פעם עד שהפתיתים מתרככים ומוכנים לאכילה.

    פתיתים ונקניקיות צילום: ספיר קוסה
    פתיתים זה החיים. צילום: ספיר קוסה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (20)

    Avatar

      Avatar
      אוריה אוליון

      אני עכשיו מכינה את זה עוד לא טעמתי אבל זה נראה טעיםםםם

      Avatar
      עמית אלקובי

      הכנתי עם סקיני פסטה במקום פתיתים רגילים, ויצא נדיר!!!

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody