פסטה רוזה מסקרפונה בסיר אחד
פסטה רוזה מחשמלת עם גבינת מסקרפונה במקום שמנת! פסטה רוזה בסיר אחד שתהיה הפסטה החדשה הקבועה שלכם בכל פעם שתרצו אוכל מושחת ומנחם
פסטה רוזה מחשמלת עם גבינת מסקרפונה במקום שמנת! פסטה רוזה בסיר אחד שתהיה הפסטה החדשה הקבועה שלכם בכל פעם שתרצו אוכל מושחת ומנחם
- דניאל עמית
- 20K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 401.2 קק״ל 2407.4 קק״לפחמימות 68.3 גרם 409.9 גרםשומן 7.9 גרם 47.2 גרםנתרן 400.7 מ״ג 2404.2 מ״גחלבון 14.7 גרם 88.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.4 גרםכולסטרול 11.5 מ״ג 68.8 מ״גסידן 143.0 מ״ג 857.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 196.7 מ״ג 1180.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות401
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 401.2 קק״ל 2407.4 קק״לפחמימות 68.3 גרם 409.9 גרםשומן 7.9 גרם 47.2 גרםנתרן 400.7 מ״ג 2404.2 מ״גחלבון 14.7 גרם 88.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.4 גרםכולסטרול 11.5 מ״ג 68.8 מ״גסידן 143.0 מ״ג 857.7 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 196.7 מ״ג 1180.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 401 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
4 שיני שוםכתוש
-
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבשאו לפי הטעם
-
100 גרם רסק עגבניותמרוכז
-
1חבילה או 500 גרם פסטה קצרה
-
עד קצת מעל קו הפסטה
-
1 כפית שטוחה מלח דקאו לפי הטעם
-
1 כף גדושה גבינת מסקרפונה
-
70 גרם גראנה פדנומגוררת
אופן הכנה
- מטגנים קלות בסיר עם שמן הזית את השום, הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה והצ’ילי הגרוס.
- מוסיפים את הרסק המרוכז והסוכר. מערבבים ומוסיפים את חבילת הפסטה ומים פושרים קצת מעל קו הפסטה.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית.
- כשהמים קצת מתאדים מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים.
- מוסיפים גרנה פדנו, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מטגנים קלות בסיר עם שמן הזית את השום, הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה והצ’ילי הגרוס.
- מוסיפים את הרסק המרוכז והסוכר. מערבבים ומוסיפים את חבילת הפסטה ומים פושרים קצת מעל קו הפסטה.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית.
- כשהמים קצת מתאדים מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים.
- מוסיפים גרנה פדנו, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)