-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.8 קק״ל 1949.1 קק״לפחמימות 44.9 גרם 224.5 גרםשומן 16.1 גרם 80.6 גרםנתרן 656.4 מ״ג 3281.8 מ״גחלבון 18.1 גרם 90.6 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 18.0 גרםשומן רווי 2.2 גרם 11.0 גרםכולסטרול 24.5 מ״ג 122.6 מ״גסידן 43.9 מ״ג 219.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 503.1 מ״ג 2515.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות390
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.8 קק״ל 1949.1 קק״לפחמימות 44.9 גרם 224.5 גרםשומן 16.1 גרם 80.6 גרםנתרן 656.4 מ״ג 3281.8 מ״גחלבון 18.1 גרם 90.6 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 18.0 גרםשומן רווי 2.2 גרם 11.0 גרםכולסטרול 24.5 מ״ג 122.6 מ״גסידן 43.9 מ״ג 219.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 503.1 מ״ג 2515.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.6 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 390 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/3 כוס שמן זית
-
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כפית גדושה פפריקה חריפה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניחריף, פרוס לעיגולים
-
7 שיני שוםפרוסות
-
1 מיכל רסק עגבניות
-
1קופסת שימורים או 400 גרם עגבניות מרוסקותאו עגבניות חתוכות דק
-
1 כפית שטוחה סוכר לבן
-
חופן כוסברהקצוצה
-
2 כוסות מים רותחים
-
1 פילה דג לבןדניס/ לברק/ לוקוס
-
1/2 לימון בינוני
-
1 אריזה פסטה ספגטימבושלת לפי הוראות היצרן
אופן הכנה
- בסיר שמים שמן זית עד כיסוי התחתית.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, המלח, הכמון ופותחים את התבלינים בשמן.
- מוסיפים את הפלפל הירוק ושיני השום.
- לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות החתוכות דק והסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והמים הרותחים ומערבבים.
- טועמים, מתקנים תיבול אם יש צורך, סוגרים את הסיר עם המכסה ומבשלים במשך 10 דקות על אש קטנה.
- מוסיפים את הדג (אני השתמשתי בדניס) וממשיכים לבשל עם מכסה סגור במשך 15 דקות על אש קטנה.
- כשהדג מוכן, מפרקים אותו בעזרת שני מזלגות וסוחטים עליו את הלימון.
- בסיר נפרד מבשלים את הפסטה במשך 2 דקות פחות מזמן הבישול שכתוב על שקית האריזה.
- מוסיפים את הפסטה המוכנה לסיר של הרוטב עם הדג, ומערבבים עם מלקחיים.
- לפני ההגשה מפזרים מעט כוסברה מעל.
אופן הכנה
- בסיר שמים שמן זית עד כיסוי התחתית.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, המלח, הכמון ופותחים את התבלינים בשמן.
- מוסיפים את הפלפל הירוק ושיני השום.
- לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות החתוכות דק והסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והמים הרותחים ומערבבים.
- טועמים, מתקנים תיבול אם יש צורך, סוגרים את הסיר עם המכסה ומבשלים במשך 10 דקות על אש קטנה.
- מוסיפים את הדג (אני השתמשתי בדניס) וממשיכים לבשל עם מכסה סגור במשך 15 דקות על אש קטנה.
- כשהדג מוכן, מפרקים אותו בעזרת שני מזלגות וסוחטים עליו את הלימון.
- בסיר נפרד מבשלים את הפסטה במשך 2 דקות פחות מזמן הבישול שכתוב על שקית האריזה.
- מוסיפים את הפסטה המוכנה לסיר של הרוטב עם הדג, ומערבבים עם מלקחיים.
- לפני ההגשה מפזרים מעט כוסברה מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
תודה רבה על המתכונים המוצלחים!!!!