-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 554.4 קק״ל 4435.0 קק״לפחמימות 15.1 גרם 121.1 גרםשומן 48.2 גרם 385.4 גרםנתרן 69.6 מ״ג 556.7 מ״גחלבון 5.2 גרם 41.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.7 גרםשומן רווי 30.0 גרם 240.1 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 1155.0 מ״גסידן 99.5 מ״ג 796.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 127.0 מ״ג 1015.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות554
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 554.4 קק״ל 4435.0 קק״לפחמימות 15.1 גרם 121.1 גרםשומן 48.2 גרם 385.4 גרםנתרן 69.6 מ״ג 556.7 מ״גחלבון 5.2 גרם 41.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.7 גרםשומן רווי 30.0 גרם 240.1 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 1155.0 מ״גסידן 99.5 מ״ג 796.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 127.0 מ״ג 1015.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 554 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
פבלובה מפורקת
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 קופסה גבינת מסקרפונה
-
5 כפות אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
100 גרם נשיקות מרנג
-
1 חבילה תותיםחתוכים, או אוכמניות/פטל/כל פרי שאוהבים
הגשה
-
1 חופן נענעעלים
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את השמנת עד שהיא קצת מתייצבת. מוסיפים את המסקרפונה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל. מקציפים הכל ביחד עד לקבלת מרקם יציב.
- מוסיפים לקרם את נשיקות המרנג ומערבבים בעדינות.
- מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל תותים, אוכמניות, פטל או כל פרי שאוהבים.
- מכינים את הרוטב: שמים בסיר את התותים הקפואים, הלימון והמים. סוגרים במכסה עד שהתותים מתרככים. מועכים את הרוטב, מוסיפים את הסוכר, מקררים ומזלפפים על הקרם עם המרנג. מקשטים בעלי נענע טריים ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את השמנת עד שהיא קצת מתייצבת. מוסיפים את המסקרפונה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל. מקציפים הכל ביחד עד לקבלת מרקם יציב.
- מוסיפים לקרם את נשיקות המרנג ומערבבים בעדינות.
- מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל תותים, אוכמניות, פטל או כל פרי שאוהבים.
- מכינים את הרוטב: שמים בסיר את התותים הקפואים, הלימון והמים. סוגרים במכסה עד שהתותים מתרככים. מועכים את הרוטב, מוסיפים את הסוכר, מקררים ומזלפפים על הקרם עם המרנג. מקשטים בעלי נענע טריים ומגישים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)