פאד קפאו – קערה תאילנדית מושלמת
- דניאל עמית
- 32K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 465.9 קק״ל 1863.5 קק״לפחמימות 12.1 גרם 48.2 גרםשומן 27.1 גרם 108.5 גרםנתרן 673.5 מ״ג 2694.1 מ״גחלבון 40.6 גרם 162.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.7 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.6 גרםכולסטרול 367.0 מ״ג 1467.8 מ״גסידן 65.2 מ״ג 260.8 מ״גברזל 4.4 מ״ג 17.7 מ״גאשלגן 555.9 מ״ג 2223.8 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות466
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 465.9 קק״ל 1863.5 קק״לפחמימות 12.1 גרם 48.2 גרםשומן 27.1 גרם 108.5 גרםנתרן 673.5 מ״ג 2694.1 מ״גחלבון 40.6 גרם 162.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.7 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.6 גרםכולסטרול 367.0 מ״ג 1467.8 מ״גסידן 65.2 מ״ג 260.8 מ״גברזל 4.4 מ״ג 17.7 מ״גאשלגן 555.9 מ״ג 2223.8 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 466 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פאד קפאו
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
-
3 שיני שוםכתוש
-
2 פלפלי צ'ילי אדומים קטניםקצוץ, לפי רמת החריפות הרצויה - אפשר יותר או פחות
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף שמן שומשום
-
1 כף רוטב דגיםאו רוטב הויסטיר (פטריות)
-
1 כף סוכר חוםאו סוכר לבן
-
1/4 כוס מיץ לימוןמיץ מחצי לימון
-
1 צרור כוסברהקצוצה
הגשה
-
4 ביצים Mמטוגנות לביצת עין
אופן הכנה
1. מטגנים את הבצל בווק עם קצת שמן. מוסיפים את הג’ינג’ר, השום והצ’ילי האדום. מערבבים הכל היטב.
2. מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים עם כף עץ עד שהוא מתבשל ומשנה את צבעו.
3. מוסיפים את רוטב הסויה, שמן השומשום, רוטב הדגים והסוכר. מערבבים היטב, מבשלים מספר דקות ומוסיפים את הלימון והכוסברה.
4. מגישים בקערה עם אורז לבן וביצת עין. בתיאבון
אופן הכנה
1. מטגנים את הבצל בווק עם קצת שמן. מוסיפים את הג’ינג’ר, השום והצ’ילי האדום. מערבבים הכל היטב.
2. מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים עם כף עץ עד שהוא מתבשל ומשנה את צבעו.
3. מוסיפים את רוטב הסויה, שמן השומשום, רוטב הדגים והסוכר. מערבבים היטב, מבשלים מספר דקות ומוסיפים את הלימון והכוסברה.
4. מגישים בקערה עם אורז לבן וביצת עין. בתיאבון
תגובות (2)
לא צריך בזיליקום?
הי יצחק. לא חובה