עוגת בורקסים
אז מה יותר טעים מעוגה? בורקס. ומה יותר טעים מבורקס? עוגת בורקסים. בטח כזו שמלאה בגבינות בתוך בצק עלים חמאתי ומתפצח. הזהרו לא לאכול הכל לבד...
אז מה יותר טעים מעוגה? בורקס. ומה יותר טעים מבורקס? עוגת בורקסים. בטח כזו שמלאה בגבינות בתוך בצק עלים חמאתי ומתפצח. הזהרו לא לאכול הכל לבד...
- דניאל עמית
- 28K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 263.7 קק״ל 1054.8 קק״לפחמימות 5.3 גרם 21.1 גרםשומן 16.9 גרם 67.8 גרםנתרן 2551.1 מ״ג 10204.2 מ״גחלבון 22.2 גרם 88.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 8.7 גרם 34.8 גרםכולסטרול 159.9 מ״ג 639.7 מ״גסידן 247.1 מ״ג 988.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 223.9 מ״ג 895.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות264
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 263.7 קק״ל 1054.8 קק״לפחמימות 5.3 גרם 21.1 גרםשומן 16.9 גרם 67.8 גרםנתרן 2551.1 מ״ג 10204.2 מ״גחלבון 22.2 גרם 88.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרםשומן רווי 8.7 גרם 34.8 גרםכולסטרול 159.9 מ״ג 639.7 מ״גסידן 247.1 מ״ג 988.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 223.9 מ״ג 895.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 264 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עליםאפשר קפוא
-
250גרם או 1 מיכל גבינה לבנה 9%
-
250 גרם גבינה בולגריתאיזו שאוהבים, מפוררת
-
1 ביצה M
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמגוררת או גאודה או תערובת "קוואטרו פרומאג'י"
-
1 חופן טבעות זיתים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית עגולה (קוטר 24-26) בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את הגבינות והביצה לתערובת אחידה.
- פורסים את בצק העלים על משטח העבודה ומורחים את התערובת על בצק העלים בצורה אחידה.
- מפזרים מעל קוואטרו פורמאג׳י, זיתים (או כל דבר אחר שבא לכם).
- מגלגלים לרולדה. את הרולדה פורסים לפרוסות בעובי של כ-2 אצבעות ומסדרים בתבנית כשהפרוסות “שוכבות” ולא “עומדות” (כלומר החלק עם הגבינות פונה מעלה ומטה).
- צובעים את המאפה בביצה, מפזרים שומשום מעל.
- מכניסים לתנור ואופים חצי שעה (עד שהבצק מזהיב).
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית עגולה (קוטר 24-26) בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את הגבינות והביצה לתערובת אחידה.
- פורסים את בצק העלים על משטח העבודה ומורחים את התערובת על בצק העלים בצורה אחידה.
- מפזרים מעל קוואטרו פורמאג׳י, זיתים (או כל דבר אחר שבא לכם).
- מגלגלים לרולדה. את הרולדה פורסים לפרוסות בעובי של כ-2 אצבעות ומסדרים בתבנית כשהפרוסות “שוכבות” ולא “עומדות” (כלומר החלק עם הגבינות פונה מעלה ומטה).
- צובעים את המאפה בביצה, מפזרים שומשום מעל.
- מכניסים לתנור ואופים חצי שעה (עד שהבצק מזהיב).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)