עוגת בורקסים

אז מה יותר טעים מעוגה? בורקס. ומה יותר טעים מבורקס? עוגת בורקסים. בטח כזו שמלאה בגבינות בתוך בצק עלים חמאתי ומתפצח. הזהרו לא לאכול הכל לבד...
אז מה יותר טעים מעוגה? בורקס. ומה יותר טעים מבורקס? עוגת בורקסים. בטח כזו שמלאה בגבינות בתוך בצק עלים חמאתי ומתפצח. הזהרו לא לאכול הכל לבד...
  • דניאל עמית
  • 28K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.7 קק״ל 1054.8 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 21.1 גרם
    שומן 16.9 גרם 67.8 גרם
    נתרן 2551.1 מ״ג 10204.2 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 88.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 34.8 גרם
    כולסטרול 159.9 מ״ג 639.7 מ״ג
    סידן 247.1 מ״ג 988.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 223.9 מ״ג 895.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.7 קק״ל 1054.8 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 21.1 גרם
    שומן 16.9 גרם 67.8 גרם
    נתרן 2551.1 מ״ג 10204.2 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 88.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 34.8 גרם
    כולסטרול 159.9 מ״ג 639.7 מ״ג
    סידן 247.1 מ״ג 988.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 223.9 מ״ג 895.7 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית עגולה (קוטר 24-26) בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את הגבינות והביצה לתערובת אחידה.
  3. פורסים את בצק העלים על משטח העבודה ומורחים את התערובת על בצק העלים בצורה אחידה.
  4. מפזרים מעל קוואטרו פורמאג׳י, זיתים (או כל דבר אחר שבא לכם).
  5. מגלגלים לרולדה. את הרולדה פורסים לפרוסות בעובי של כ-2 אצבעות ומסדרים בתבנית כשהפרוסות “שוכבות” ולא “עומדות” (כלומר החלק עם הגבינות פונה מעלה ומטה).
  6. צובעים את המאפה בביצה, מפזרים שומשום מעל.
  7. מכניסים לתנור ואופים חצי שעה (עד שהבצק מזהיב).

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody