-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.2 קק״ל 1472.8 קק״לפחמימות 60.5 גרם 242.0 גרםשומן 11.0 גרם 43.8 גרםנתרן 28.5 מ״ג 114.1 מ״גחלבון 9.6 גרם 38.3 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.4 גרםשומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״גסידן 22.3 מ״ג 89.1 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 591.3 מ״ג 2365.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות368
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.2 קק״ל 1472.8 קק״לפחמימות 60.5 גרם 242.0 גרםשומן 11.0 גרם 43.8 גרםנתרן 28.5 מ״ג 114.1 מ״גחלבון 9.6 גרם 38.3 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.4 גרםשומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״גסידן 22.3 מ״ג 89.1 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 591.3 מ״ג 2365.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 368 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
20 גרם חמאה
-
2 כפות שמן זית
-
5 שיני שוםכתוש
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבשאו לפי הטעם
-
200 גרם רסק עגבניות
-
1 חבילה פסטה ספגטי
-
לפי הנחיות המתכון
-
1/4 כוס גראנה פדנומגורר
-
1/4 כוס גבינת פטה כבשים 5%מגוררת
אופן הכנה
- שמים במחבת את החמאה ושמן הזית, מטגנים בהם את השום מעט.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הסוכר והצ’ילי הגרוס ומערבבים.
- מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים. נותנים לרוב להתבשל 5 דקות.
- מוסיפים את הספגטי (לא מוכן) ומכסים במים רותחים קצת מעל גובה הספגטי. מוסיפים מלח ומערבבים. בכל פעם מוסיפים מעט מים עד שהספגטי מוכן.
- כשהמים מתאדים והספגטי כמעט מוכן מוסיפים את הגרנה פדנו ומערבבים כדי שימס לתוך הרוטב. ממשיכים לערבב ולבשל עד שהמים מצטמצים לרוטב (סבלנות!).
- מגישים בקערה עם גבינת פטה כבשים. בתיאבון!
אופן הכנה
- שמים במחבת את החמאה ושמן הזית, מטגנים בהם את השום מעט.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הסוכר והצ’ילי הגרוס ומערבבים.
- מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים. נותנים לרוב להתבשל 5 דקות.
- מוסיפים את הספגטי (לא מוכן) ומכסים במים רותחים קצת מעל גובה הספגטי. מוסיפים מלח ומערבבים. בכל פעם מוסיפים מעט מים עד שהספגטי מוכן.
- כשהמים מתאדים והספגטי כמעט מוכן מוסיפים את הגרנה פדנו ומערבבים כדי שימס לתוך הרוטב. ממשיכים לערבב ולבשל עד שהמים מצטמצים לרוטב (סבלנות!).
- מגישים בקערה עם גבינת פטה כבשים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)