רקע בוש

מרק דלעת קרמי עם ג’ינג’ר לחימום הלילות הקרים

מרק דלעת עם מרקם קטיפתי שלא תרצו להפסיק לאכול! מרק דלעת מושלם עם ג'ינג'ר, צ'ילי וקרם קוקוס, מנה ראשונה מפנקת במיוחד!
מרק דלעת עם מרקם קטיפתי שלא תרצו להפסיק לאכול! מרק דלעת מושלם עם ג'ינג'ר, צ'ילי וקרם קוקוס, מנה ראשונה מפנקת במיוחד!
  • דניאל עמית
  • 25K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    246
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 246.3 קק״ל 985.2 קק״ל
    פחמימות 21.7 גרם 86.9 גרם
    שומן 14.0 גרם 55.9 גרם
    נתרן 2215.4 מ״ג 8861.5 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 14.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 29.9 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 64.0 מ״ג 255.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 1139.6 מ״ג 4558.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-12 דק׳
  • קלוריות
    246
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 246.3 קק״ל 985.2 קק״ל
    פחמימות 21.7 גרם 86.9 גרם
    שומן 14.0 גרם 55.9 גרם
    נתרן 2215.4 מ״ג 8861.5 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 14.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 29.9 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 64.0 מ״ג 255.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 1139.6 מ״ג 4558.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
ארוחה חלבית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרבעים, קולפים את שיני השום וחוצים אותן, חותכים גס את הדלעת ומגררים את הג’ינג’ר.
  2. ממיסים על כיריים בסיר את החמאה ושמן הזית ומאדים את הבצל כמה דקות עד שהוא נהיה שקוף.
  3. מוסיפים את הג’ינג’ר והשום. מערבבים 2-3 דקות ומוסיפים את הדלעת. מערבבים שוב ומוסיפים מים עד קו הדלעת. מוסיפים את אבקת המרק, הצ’ילי הגרוס והמלח, מביאים לרתיחה ומבשלים 5-10 דקות.
  4. מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים עד שהדלעת מתרככת.
  5. מעבירים את כל תכולת הסיר לבלנדר זכוכית שמתחבר למיקסר וטוחנים היטב.
  6. מוזגים את המרק לקערות הגשה, מוסיפים את הכוסברה, גרעיני הדלעת והצ’ילי הגורס ומגישים.
מרק דלעת וג'ינג'ר1
מרק דלעת וג’ינג’ר. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      טל

      אחד המרקים המשובחים שטעמתי. למביני עניין!

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        תודה רבה טל!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody