מוס שוקולד
וואי, השבוע הייתה לי בעיה קשה: הכנתי קערת מוס שוקולד ענקית מה זההה טעימה, שפשוט נחה לי במקרר וכל פעם שעברתי לידה, הכנסתי את הכף לקערה והתענגתי. לא משנה מה הייתה השעה ביום, אבל הייתה עדיפות לאמצע הלילה. אז כל מי שמתגורר לבד, שייקח בחשבון שיש במתכון הזה תוספת סיכון
וואי, השבוע הייתה לי בעיה קשה: הכנתי קערת מוס שוקולד ענקית מה זההה טעימה, שפשוט נחה לי במקרר וכל פעם שעברתי לידה, הכנסתי את הכף לקערה והתענגתי. לא משנה מה הייתה השעה ביום, אבל הייתה עדיפות לאמצע הלילה. אז כל מי שמתגורר לבד, שייקח בחשבון שיש במתכון הזה תוספת סיכון
- דניאל עמית
- 29K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3170.4 קק״ל 3170.4 קק״לפחמימות 204.0 גרם 204.0 גרםשומן 251.3 גרם 251.3 גרםנתרן 150.2 מ״ג 150.2 מ״גחלבון 26.0 גרם 26.0 גרםסיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרםשומן רווי 156.3 גרם 156.3 גרםכולסטרול 575.0 מ״ג 575.0 מ״גסידן 495.5 מ״ג 495.5 מ״גברזל 17.3 מ״ג 17.3 מ״גאשלגן 1940.5 מ״ג 1940.5 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות3170
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3170.4 קק״ל 3170.4 קק״לפחמימות 204.0 גרם 204.0 גרםשומן 251.3 גרם 251.3 גרםנתרן 150.2 מ״ג 150.2 מ״גחלבון 26.0 גרם 26.0 גרםסיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרםשומן רווי 156.3 גרם 156.3 גרםכולסטרול 575.0 מ״ג 575.0 מ״גסידן 495.5 מ״ג 495.5 מ״גברזל 17.3 מ״ג 17.3 מ״גאשלגן 1940.5 מ״ג 1940.5 מ״גאבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 3170 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
גנאש שוקולד
-
250גרם או 2 1/2 חפיסות שוקולד מריר
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
קצפת
-
1 מיכל גבינת מסקרפונה
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
4 כפיות סוכר לבןאו לפי הטעם
אופן הכנה
- מכינים את גנאש השוקולד: ראשית, שמים בקערה את השוקולד המריר והשמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל.
- מכינים את הקצפת: שמים בקערת המיקסר את המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- מאחדים בין הגנאש לקצפת ומעבירים לקערת הגשה.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה שלם.
- הגשה: מעבירים את המוס לצלחת הגשה אישית, מזלפים שמן זית ומפזרים מלח גס.
אופן הכנה
- מכינים את גנאש השוקולד: ראשית, שמים בקערה את השוקולד המריר והשמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל.
- מכינים את הקצפת: שמים בקערת המיקסר את המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- מאחדים בין הגנאש לקצפת ומעבירים לקערת הגשה.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה שלם.
- הגשה: מעבירים את המוס לצלחת הגשה אישית, מזלפים שמן זית ומפזרים מלח גס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)