אופן הכנה
- מכינים את שכבת התרד: ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים בה את השום והתרד. מערבבים ומוסיפים את השמנת המתוקה, המלח ואגוז המוסקט.
- מערבבים בכוס את הקורנפלור עם המים הרותחים עד להמסה ושופכים על התרד. מערבבים ומסירים מהאש להתקררות.
- מכינים את רוטב הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים את החלב ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך.
- מרכיבים את הלזניה: שמים שכבה ראשונה של בשמל, לאחר מכן דפי לזניה, בשמל, תרד ומוצרלה. חוזרים על השכבות 5 פעמים. סוגרים עם מוצרלה וגרנה פדנו.
- עוטפים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור על 180 מעלות במשך 20 דקות. כעבור 20 דקות מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות. מסיימים עם מצב גריל ל-5 דקות.
- נותנים ללזניה להתקרר מעט כדי שתתייצב. בתיאבון!
תגובות (0)