ותגידו תודה לזיוה!
אני תוהה. למה קוראים לזה זיוה? מי זו זיוה? כי יש מצב שהיא מסתובבת בעולם ואנחנו חייבים לה תודה! עד שנעלה על זה, תגידו תודה לי. הנה המתכון
אני תוהה. למה קוראים לזה זיוה? מי זו זיוה? כי יש מצב שהיא מסתובבת בעולם ואנחנו חייבים לה תודה! עד שנעלה על זה, תגידו תודה לי. הנה המתכון
- דניאל עמית
- 31K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 580.4 קק״ל 1741.3 קק״לפחמימות 77.4 גרם 232.1 גרםשומן 111.9 גרם 335.7 גרםנתרן 1664.3 מ״ג 4992.8 מ״גחלבון 104.0 גרם 311.9 גרםסיבים תזונתיים 71.9 גרם 215.6 גרםשומן רווי 98.2 גרם 294.6 גרםכולסטרול 137.9 מ״ג 413.8 מ״גסידן 581.2 מ״ג 1743.7 מ״גברזל 72.1 מ״ג 216.4 מ״גאשלגן 251.3 מ״ג 753.8 מ״גאבץ 74.9 מ״ג 224.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות580
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 580.4 קק״ל 1741.3 קק״לפחמימות 77.4 גרם 232.1 גרםשומן 111.9 גרם 335.7 גרםנתרן 1664.3 מ״ג 4992.8 מ״גחלבון 104.0 גרם 311.9 גרםסיבים תזונתיים 71.9 גרם 215.6 גרםשומן רווי 98.2 גרם 294.6 גרםכולסטרול 137.9 מ״ג 413.8 מ״גסידן 581.2 מ״ג 1743.7 מ״גברזל 72.1 מ״ג 216.4 מ״גאשלגן 251.3 מ״ג 753.8 מ״גאבץ 74.9 מ״ג 224.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 580 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 גביע גבינת שמנת 30%אפשר גם גבינה לבנה או קוטג'
-
200 גרם גבינת קשקבלאו כל גבינה מותכת אחרת
-
200 גרם גבינה בולגריתאו פטה
-
2 ביצים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 חבילה בצק עליםאפשר גם בצק פילאס
-
1 כפית שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מגרדים את הקשקבל ומערבבים את כל הגבינות יחד.
- מוסיפים ביצה אחת, את המלח ואת הפלפל.
- מסדרים שורה של מילוי על הבצק ומגלגלים לצורה של פרסה. חשוב להדק את הצדדים היטב כדי שהמילוי לא יצא בתנור.
- מברישים בביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד שהזיוה משתזפת.
- מגישים עם ביצה, רסק וסחוג.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מגרדים את הקשקבל ומערבבים את כל הגבינות יחד.
- מוסיפים ביצה אחת, את המלח ואת הפלפל.
- מסדרים שורה של מילוי על הבצק ומגלגלים לצורה של פרסה. חשוב להדק את הצדדים היטב כדי שהמילוי לא יצא בתנור.
- מברישים בביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד שהזיוה משתזפת.
- מגישים עם ביצה, רסק וסחוג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
זיוה טויל ממושב מאור, כשהיא עבדה במסעדה נרגילה היא המציאה את הזיוה
מעניין לדעת, תודה על השיתוף!
זיוה היא אלופה רצינית! על שמה קרוי המאכל!