פיתה שרופה על הגז

מסורת של שנים בבית שלי היא להכין פיתה כמו של סבתא שרה, פיתה על הגז. עם השנים הגיעו השכלולים והפיתה התמלאה בגבינות, צ'ילי ועין הפוכה
מסורת של שנים בבית שלי היא להכין פיתה כמו של סבתא שרה, פיתה על הגז. עם השנים הגיעו השכלולים והפיתה התמלאה בגבינות, צ'ילי ועין הפוכה
  • דניאל עמית
  • 17K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.7 קק״ל 569.4 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 1.3 גרם
    שומן 32.1 גרם 64.2 גרם
    נתרן 335.8 מ״ג 671.6 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 28.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 152.4 מ״ג 304.8 מ״ג
    סידן 288.2 מ״ג 576.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 83.1 מ״ג 166.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 284.7 קק״ל 569.4 קק״ל
    פחמימות 0.7 גרם 1.3 גרם
    שומן 32.1 גרם 64.2 גרם
    נתרן 335.8 מ״ג 671.6 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 28.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 152.4 מ״ג 304.8 מ״ג
    סידן 288.2 מ״ג 576.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 83.1 מ״ג 166.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן במחבת ומכינים ביצת עין הפוכה (מטגנים מצד אחד, הופכים ומטגנים עוד קצת גם מהצד השני).
  2. פותחים בזהירות פיתה שלמה ומכניסים לתוכה את הגבינה הצהובה, גבינת הברי, פלפל צ’ילי חריף וביצת העין.
  3. מחממים מעט שמן במחבת ומניחים בתוכה את הפיתה הממולאת. מטגנים משני הצדדים עד שהפיתה משחימה.
  4. מוציאים מהמחבת, חותכים לרבעים ומתענגים.

    פיתה-שרופה. צילום: ספיר קוסה
    זה טעים כמו שזה נראה!. צילום: ספיר קוסה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody