טבית עוף

הארוחה בסיר אחד הכי טעימה שיש - טבית עוף שמכינים בחצי שעת עבודה ואז מחכים עוד כמה שעות עד שהקסם קורה - ביס חלומי!
הארוחה בסיר אחד הכי טעימה שיש - טבית עוף שמכינים בחצי שעת עבודה ואז מחכים עוד כמה שעות עד שהקסם קורה - ביס חלומי!
  • דניאל עמית
  • 23K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.1 קק״ל 3360.4 קק״ל
    פחמימות 63.9 גרם 319.7 גרם
    שומן 16.0 גרם 79.8 גרם
    נתרן 2259.2 מ״ג 11295.9 מ״ג
    חלבון 66.7 גרם 333.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 445.7 מ״ג 2228.5 מ״ג
    סידן 126.9 מ״ג 634.3 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 844.7 מ״ג 4223.6 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 34.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 13 שעות
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 672.1 קק״ל 3360.4 קק״ל
    פחמימות 63.9 גרם 319.7 גרם
    שומן 16.0 גרם 79.8 גרם
    נתרן 2259.2 מ״ג 11295.9 מ״ג
    חלבון 66.7 גרם 333.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 445.7 מ״ג 2228.5 מ״ג
    סידן 126.9 מ״ג 634.3 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 844.7 מ״ג 4223.6 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 34.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את הביצים ושומרים אותן בצד.
  2. מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים כף גדושה פפריקה, כפית מלח, כפית בהרט, כפית פלפל שחור ומערבבים.
  3. מוסיפים את העוף והעצמות ומטגנים מכל הכיוונים. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים רבע שעה עם מכסה על אש קטנה.
  4. מוסיפים 3.5 כוסות מים רותחים, את האורז ו-2 כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
  5. מורידים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים באורז, בערך רבע שעה.
  6. מוסיפים את הביצים הקשות (עם הקליפה) לסיר. מכניסים את הסיר לתנור למשך 20 שעות על 100 מעלות (או על פלטה ל-12 שעות).
  7. מומלץ להגיש עם ביצת עין. בתיאבון
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (7)

    Avatar

      Avatar
      שמעון

      הוספתי 2 כפות סילאן חצי קילו אוסובוקו ותפוח אדמה מקולף על המתכון שלךאוסבוקו

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody