-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 776.4 קק״ל 3105.5 קק״לפחמימות 44.2 גרם 176.7 גרםשומן 55.2 גרם 220.9 גרםנתרן 825.6 מ״ג 3302.2 מ״גחלבון 35.8 גרם 143.2 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרםשומן רווי 25.1 גרם 100.5 גרםכולסטרול 407.6 מ״ג 1630.3 מ״גסידן 511.4 מ״ג 2045.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 352.6 מ״ג 1410.6 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 13.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות776
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 776.4 קק״ל 3105.5 קק״לפחמימות 44.2 גרם 176.7 גרםשומן 55.2 גרם 220.9 גרםנתרן 825.6 מ״ג 3302.2 מ״גחלבון 35.8 גרם 143.2 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרםשומן רווי 25.1 גרם 100.5 גרםכולסטרול 407.6 מ״ג 1630.3 מ״גסידן 511.4 מ״ג 2045.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 352.6 מ״ג 1410.6 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 13.2 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 776 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תרד
-
150 גרם עלי תרדטריים
-
25 גרם חמאה
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
כריכים
-
8 פרוסות לחם לבןבעובי ½ 1 ס"מ (הכי מומלץ לחם קאסטן לבן)
-
4 כפיות ממרח חרדל
-
4 פרוסות סלמון מעושן
-
250 גרם גבינת צ’דר כתוםאו גאודה, מגוררת
-
50 גרם חמאה רכהלמריחה
אופן הכנה
- מכינים את התרד: מניחים מחבת על הכיריים, שמים במחבת את החמאה, מוסיפים את התרד ומתחילים לאדות עד שהתרד מצטמצם והופך סמרטוטי. מוציאים, מניחים על מסננת בצד ומקררים.
- מכינים את הכריכים: מורחים על פרוסת לחם שכבת חמאה דקה ומעל שכבת חרדל, שמים מעט מהתרד מעל, מפזרים מעט גבינה מגורדת, מניחים מעל פרוסת סלמון ומעליה מפזרים מעט גבינה מגורדת, מורחים פרוסה נוספת במעט חרדל ומכסים לכריך. באותה שיטה מכינים את שלושת הכריכים הנוספים.
- מורחים את שני צידי הכריך החיצוניים בשכבת חמאה רכה ונדיבה.
- על כיריים מחממים מחבת ומניחים את הכריכים, צורבים כל צד במשך 3-4 דקות או עד שהלחם מתחיל להזהיב, והגבינה נמסה, הופכים בזהירות וצורבים את הצד השני.
- במקביל, במחבת קטנה, מכינים ביצת עין: מחממים מחבת עם שמן, פותחים בעדינות ביצה ומטגנים עד לרמת העשייה הרצויה.
- מניחים כריך מוכן על צלחת, מעל מניחים ביצת עין ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את התרד: מניחים מחבת על הכיריים, שמים במחבת את החמאה, מוסיפים את התרד ומתחילים לאדות עד שהתרד מצטמצם והופך סמרטוטי. מוציאים, מניחים על מסננת בצד ומקררים.
- מכינים את הכריכים: מורחים על פרוסת לחם שכבת חמאה דקה ומעל שכבת חרדל, שמים מעט מהתרד מעל, מפזרים מעט גבינה מגורדת, מניחים מעל פרוסת סלמון ומעליה מפזרים מעט גבינה מגורדת, מורחים פרוסה נוספת במעט חרדל ומכסים לכריך. באותה שיטה מכינים את שלושת הכריכים הנוספים.
- מורחים את שני צידי הכריך החיצוניים בשכבת חמאה רכה ונדיבה.
- על כיריים מחממים מחבת ומניחים את הכריכים, צורבים כל צד במשך 3-4 דקות או עד שהלחם מתחיל להזהיב, והגבינה נמסה, הופכים בזהירות וצורבים את הצד השני.
- במקביל, במחבת קטנה, מכינים ביצת עין: מחממים מחבת עם שמן, פותחים בעדינות ביצה ומטגנים עד לרמת העשייה הרצויה.
- מניחים כריך מוכן על צלחת, מעל מניחים ביצת עין ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)