ביסוני פילו עם בשר
עדיין מחפשים את מנת החג המושלמת? אז קבלו את זה - מאפה ביסוני פילו עם בשר טחון וצנוברים, מוגש בתבנית עגולה ומרשימה, למקסימום רושם על האורחים!
עדיין מחפשים את מנת החג המושלמת? אז קבלו את זה - מאפה ביסוני פילו עם בשר טחון וצנוברים, מוגש בתבנית עגולה ומרשימה, למקסימום רושם על האורחים!
- דניאל עמית
- 31K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4674.3 קק״ל 4674.3 קק״לפחמימות 161.3 גרם 161.3 גרםשומן 308.0 גרם 308.0 גרםנתרן 2029.2 מ״ג 2029.2 מ״גחלבון 271.3 גרם 271.3 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 7.3 גרםשומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרםכולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״גסידן 237.7 מ״ג 237.7 מ״גברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״גאשלגן 3250.2 מ״ג 3250.2 מ״גאבץ 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות4674
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4674.3 קק״ל 4674.3 קק״לפחמימות 161.3 גרם 161.3 גרםשומן 308.0 גרם 308.0 גרםנתרן 2029.2 מ״ג 2029.2 מ״גחלבון 271.3 גרם 271.3 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 7.3 גרםשומן רווי 111.8 גרם 111.8 גרםכולסטרול 910.0 מ״ג 910.0 מ״גסידן 237.7 מ״ג 237.7 מ״גברזל 30.4 מ״ג 30.4 מ״גאשלגן 3250.2 מ״ג 3250.2 מ״גאבץ 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4674 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס שמן קנולהלטיגון הבצל
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
חופן צנוברים
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
קורט בהרט
-
2 כפות שמן זית
דפי פילו
-
1 כוס שמן זיתלהברשת דפי הפילו
-
1 חבילה בצק פילו קפואמופשר לילה במקרר, לפי הוראות היצרן
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מניחים את הבשר הטחון בקערה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם הבשר ומערבבים.
- מוסיפים את הצנוברים, המלח, הפלפל השחור, הבהרט ושמן הזית.
- מערבבים הכל היטב ומכניסים למקרר למנוחה של 1/2 שעה.
- לאחר הקירור, יוצרים “נחש” של בשר ומגלגלים בתוך בצק הפילו - משתמשים בכל פעם ב-2 דפי פילו מוברשים בשמן זית.
- לאחר מכן, חותכים את בצק הפילו עם הבשר לשבלולים, בעובי של 2 אצבעות ומעמידים אותם בתוך תבנית משומנת המתאימה לאפייה בתנור.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות, או עד שהבצק משחים.
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מניחים את הבשר הטחון בקערה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם הבשר ומערבבים.
- מוסיפים את הצנוברים, המלח, הפלפל השחור, הבהרט ושמן הזית.
- מערבבים הכל היטב ומכניסים למקרר למנוחה של 1/2 שעה.
- לאחר הקירור, יוצרים “נחש” של בשר ומגלגלים בתוך בצק הפילו - משתמשים בכל פעם ב-2 דפי פילו מוברשים בשמן זית.
- לאחר מכן, חותכים את בצק הפילו עם הבשר לשבלולים, בעובי של 2 אצבעות ומעמידים אותם בתוך תבנית משומנת המתאימה לאפייה בתנור.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות, או עד שהבצק משחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (16)
הכנתי בשישי. לא יצא טעים. ושחה בשמן. כנראה שהשמן מהברשת הדפים ניגר והציף את המאפה. ואפילו שהיה הרבה שמן, הכל נדבק לתחתית והיה קשה להוציא
היי רחל, מצטערת לקרוא שכך יצא, אינני יודעת מה היה לא בסדר בתהליך ההכנה, זה לא אמור לצאת כך. את מוזמנת לתאר את שלבי ההכנה שעשית, אולי אוכל לסייע להבין היכן הבעיה
צריך לשמן כל דף ? או שמים 2 יחד ואז משמנים ?
מברישים את כל הדפים ושמים דף אחד מעל השני כדי ליצור שני דפים