-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 787.8 קק״ל 3151.0 קק״לפחמימות 107.2 גרם 428.9 גרםשומן 16.9 גרם 67.7 גרםנתרן 1025.8 מ״ג 4103.2 מ״גחלבון 48.6 גרם 194.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.5 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״גסידן 41.6 מ״ג 166.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 608.3 מ״ג 2433.1 מ״גאבץ 4.3 מ״ג 17.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות788
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 787.8 קק״ל 3151.0 קק״לפחמימות 107.2 גרם 428.9 גרםשומן 16.9 גרם 67.7 גרםנתרן 1025.8 מ״ג 4103.2 מ״גחלבון 48.6 גרם 194.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.5 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״גסידן 41.6 מ״ג 166.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 608.3 מ״ג 2433.1 מ״גאבץ 4.3 מ״ג 17.1 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 788 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
7 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
2 כפיות פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
4 כפות שמן זית
-
3 כרעי עוף בינוניות
-
2 כפות גדושות ממרח חרדל
-
6 כפות דבש
-
2 כפות סילאן
-
4 כפות רוטב סויה
-
1/3 כוס מים רותחים
-
1 ראש שום
-
1 בצל בינוניקלוף וחתוך לרבעים
-
3 גבעולי רוזמרין
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות חום עליון תחתון.
- חוצים את תפוחי האדמה ומתבלים בפפריקה, מלח ושמן זית. מטגנים עד שהם שזופים ויפים.
- מערבבים בקערה חרדל, דבש, סילאן וסויה, שופכים על העוף ומערבבים היטב.
- מניחים את העוף לסיר עם תפוחי האדמה ומוסיפים מים רותחים, שום, בצל ורוזמרין.
- מכסים בנייר אפייה שהורטב קלות ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה וחצי.
- כעבור חצי שעה מסירים את נייר האפייה ואופים 10-15 דקות נוספות. בתיאבון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות חום עליון תחתון.
- חוצים את תפוחי האדמה ומתבלים בפפריקה, מלח ושמן זית. מטגנים עד שהם שזופים ויפים.
- מערבבים בקערה חרדל, דבש, סילאן וסויה, שופכים על העוף ומערבבים היטב.
- מניחים את העוף לסיר עם תפוחי האדמה ומוסיפים מים רותחים, שום, בצל ורוזמרין.
- מכסים בנייר אפייה שהורטב קלות ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה וחצי.
- כעבור חצי שעה מסירים את נייר האפייה ואופים 10-15 דקות נוספות. בתיאבון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)