קינוח כוסות עם שכבות קרם גבינה, פתיבר ומנגו טרי
עם כמה מרכיבים בסיסיים בבית (באמת!) אפשר להרכיב קינוח כוסות מושלם ומרשים עם שכבות קרם גבינה מתוק, פתי בר וניל ומנגו!
עם כמה מרכיבים בסיסיים בבית (באמת!) אפשר להרכיב קינוח כוסות מושלם ומרשים עם שכבות קרם גבינה מתוק, פתי בר וניל ומנגו!
- דניאל עמית
- 12K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 509.2 קק״ל 3054.9 קק״לפחמימות 61.1 גרם 366.9 גרםשומן 24.4 גרם 146.3 גרםנתרן 365.4 מ״ג 2192.5 מ״גחלבון 11.6 גרם 69.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.9 גרםשומן רווי 14.3 גרם 85.7 גרםכולסטרול 52.8 מ״ג 317.0 מ״גסידן 120.7 מ״ג 724.4 מ״גברזל 1.1 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 264.0 מ״ג 1583.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות509
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 509.2 קק״ל 3054.9 קק״לפחמימות 61.1 גרם 366.9 גרםשומן 24.4 גרם 146.3 גרםנתרן 365.4 מ״ג 2192.5 מ״גחלבון 11.6 גרם 69.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 4.9 גרםשומן רווי 14.3 גרם 85.7 גרםכולסטרול 52.8 מ״ג 317.0 מ״גסידן 120.7 מ״ג 724.4 מ״גברזל 1.1 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 264.0 מ״ג 1583.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 509 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 שקיות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
6 כפות סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
-
250 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאהמומסת
-
1 מנגו בינוני
אופן הכנה
- מקציפים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, פודינג הווניל, הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומקציפים בעדינות לקרם אחיד וסמיך.
- טוחנים במעבד המזון את הפתיבר ומערבבים עם החמאה המומסת.
- מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות בעזרת המעבד מזון.
- מרכיבים את הקינוח: מניחים בתחתית כלי הגשה שכבה ראשונה של הפתיבר עם החמאה, לאחר מכן שכבת קרם הגבינה, שכבה נוספת של הפתיבר, עוד שכבת קרם הגבינה ומעל הכל את קוביות המנגו.
אופן הכנה
- מקציפים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, פודינג הווניל, הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומקציפים בעדינות לקרם אחיד וסמיך.
- טוחנים במעבד המזון את הפתיבר ומערבבים עם החמאה המומסת.
- מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות בעזרת המעבד מזון.
- מרכיבים את הקינוח: מניחים בתחתית כלי הגשה שכבה ראשונה של הפתיבר עם החמאה, לאחר מכן שכבת קרם הגבינה, שכבה נוספת של הפתיבר, עוד שכבת קרם הגבינה ומעל הכל את קוביות המנגו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)