תירס קובני

מתכון קל ומפתיע למנה שאני חולה עליה ומגישים ב"קפה הוואנה" שבניו יורק. לשמחתי הצלחתי לשחזר אותה אז עכשיו תורכם להכין. תירס מתוק ומתפצח עטוף בטעמים ממכרים
מתכון קל ומפתיע למנה שאני חולה עליה ומגישים ב"קפה הוואנה" שבניו יורק. לשמחתי הצלחתי לשחזר אותה אז עכשיו תורכם להכין. תירס מתוק ומתפצח עטוף בטעמים ממכרים
  • דניאל עמית
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    229
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.6 קק״ל 457.2 קק״ל
    פחמימות 1.7 גרם 3.3 גרם
    שומן 23.3 גרם 46.7 גרם
    נתרן 498.5 מ״ג 997.1 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 8.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 61.4 מ״ג 122.8 מ״ג
    סידן 115.0 מ״ג 229.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 28.0 מ״ג 56.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    229
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.6 קק״ל 457.2 קק״ל
    פחמימות 1.7 גרם 3.3 גרם
    שומן 23.3 גרם 46.7 גרם
    נתרן 498.5 מ״ג 997.1 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 8.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 61.4 מ״ג 122.8 מ״ג
    סידן 115.0 מ״ג 229.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 28.0 מ״ג 56.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לתירס

  • 2 תירס טרי בינוניים
    רצוי מזן גילי (כל זן אחר יש לבשל במים רותחים למשך 3 דקות)
  • 50 גרם חמאה
    מומסת

למימרח


אופן הכנה

  1. מורחים את התירס בחמאה מומסת (אפשר בעזרת מברשת).
  2. צורבים את התירס על מחבת פסים לוהטת.
  3. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את המיונז עם השמנת החמוצה, השום והמלח.
  4. כשהתירס צרוב, מורחים עליו את רוטב המיונז, מפזרים מעל את הפרמז’ן והצ’ילי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
תירס קובני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody