רקע בוש
בוש

רטטוי

באיטליה קוראים לו קפונטה ובספרד מכנים אותו פיסטו, אבל בצרפת, תבשיל הירקות רטטוי הוא תבשיל עניים רב טעם שמורכב מפלפלים, עגבניות, קישואים וחציל
באיטליה קוראים לו קפונטה ובספרד מכנים אותו פיסטו, אבל בצרפת, תבשיל הירקות רטטוי הוא תבשיל עניים רב טעם שמורכב מפלפלים, עגבניות, קישואים וחציל
  • דניאל עמית
  • 173 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    318
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.4 קק״ל 1273.5 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 120.2 גרם
    שומן 19.1 גרם 76.3 גרם
    נתרן 1158.5 מ״ג 4633.9 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 24.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.3 גרם 41.3 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 120.6 מ״ג 482.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 1280.5 מ״ג 5121.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    318
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.4 קק״ל 1273.5 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 120.2 גרם
    שומן 19.1 גרם 76.3 גרם
    נתרן 1158.5 מ״ג 4633.9 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 24.0 גרם
    סיבים תזונתיים 10.3 גרם 41.3 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 120.6 מ״ג 482.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 1280.5 מ״ג 5121.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. במעבד מזון בוחרים בפונקציית חיתוך לקוביות ומעבירים בו את החציל, הזוקיני והפלפל.
  3. מעבירים את הירקות לתבנית תנור עם נייר אפייה, מושחים בשמן זית או מרססים ספריי שמן זית, בוזקים מלח ופלפל ואופים בתנור במשך 25 דקות, כשאמצע דואגים להפוך אותם.
  4. קוצצים לקוביות בעזרת המוט גם את הבצל, ומטגנים אותו בסיר רחב על כיריים ביתרת השמן עד להזהבה. מוסיפים את השום לעוד דקת ערבוב.
  5. מוסיפים את פחית העגבניות המרוסקות, המים והתבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה-בינונית עד שהירקות שבתנור נראים זהובים ויפים.
  6. מעבירים את הירקות אל התבשיל ונותנים להכל להתבשל יחד עוד מספר דקות.
  7. מגישים בקערה עמוקה עם קצת שמן זית מעל, לצד בגט או לחם טעים.

    רטטוי
    בתיאבון!

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
רטטוי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody